Fashion

7 momenten waarbij David Beckham zijn kinderen voor gek zette

We kunnen zonder twijfel zeggen dat David Beckham dol is op zijn vrouw Victoria Beckham en zijn vier kinderen, maar dat neemt niet weg dat er nooit momenten zijn geweest waarop zij zich ontzettend voor hem hebben geschaamd. En die momenten zetten wij nu op een rijtje!

Want als er iets is waar vaders van houden, dan is het wel om hun kinderen af en toe een beetje voor schut te zetten. En jawel, Daddy Beckham is daar behoorlijk goed in... Vooral de oudste zoon Brooklyn wordt flink vaak te grazen genomen.

Die ene keer dat David Beckham reageerde onder Brooklyn’s live sessie op Instagram en hem verwijt van het feit dat Brooklyn zijn shirt draagt en op school hoort te zitten. Shut up, dad.
 

 

Reached 1 million followers on my mums birthday. Thank u guys so much #ismydadcoolerthanme

Een video die is geplaatst door bb (@brooklynbeckham) op

Het moment dat Brooklyn zijn 1 miljoen volgers wil bedanken, maar David even komt videobomben.  “I’ve got 52 [million]!”
 


Dit keer is het niet Brooklyn, maar Cruz die een herkenbaar houd-maar-op-momentje heeft wanneer hij helemaal in het daglicht wordt gezet door zijn vader. Laten we even luisteren naar de kerstsingle van Cruz op de radio...
 

 

Brooklyn looking his cool self... Sorry but I had to post this.. Love you big boy

Een foto die is geplaatst door David Beckham (@davidbeckham) op


En terwijl Brooklyn op Instagram alleen zijn beste kiekjes plaatst, kan David het niet laten om dit plaatje van zijn zoon te delen, zittend naast iets dat lijkt op een kabouter elf. En dat met het onderschrift “Brooklyn looking his cool self…”
 

 

Rocking the old school Ralph Lauren

Een foto die is geplaatst door bb (@brooklynbeckham) op


En nog een moment waarop Brooklyn in de garderobe van zijn vader heeft rondgesnuffeld, als we David's reactie mogen geloven. “That’s my jumper”Die keer dat David Beckham alles wist over het liefdesleven van zijn zoon en vijf tafels verderop zat te eten tijdens zijn zoons Valentijnsdate. Brooklyn, we feel you.


 

Die keren dat David de taxichauffeur is van zijn kinderen en daar hilarische maar ongemakkelijke momenten van weet te maken. Zo pakte hij zijn middelste zoon Romeo terug op het schoolplein. “As soon as I take him into school I go to kiss him and he turns his cheek, so I will then pick him up and give him a bear hug and kiss him in front of his friends.” 

En ook Brooklyn die zijn vader vraagt om om de hoek te parkeren, komt er niet zonder een geintje vanaf. “So I'm driving round and he's just walking into school, and I open the window and go, 'Brooklyn I love you.' Obviously it didn't go down so well.”

Beeld thumb: Youtube

Deel dit artikel
Back to top