Wedding

Dit is hoe je kunt daten met Ryan Gosling, Ryan Reynolds of Jake Gyllenhaal

Je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om op date te gaan met Ryan Gosling? Een fling te hebben met Jake Gyllenhaal of te genieten van een romantisch diner met Ryan Reynolds? Dankzij een aantal technerds kun je nu heel dicht in de buurt komen.

Badoo is de grootste datingapp ter wereld en dankzij een aantal technerds, die zich voor de app in het zweet hebben gewerkt, is het nu mogelijk om te daten met je favoriete celebrity look-a-like. Met behulp van geavanceerde gezichtsherkenning kunnen gebruikers nu hun droomdate vinden. Badoo Lookalikes heet de functie waarmee je kunt kiezen uit duizenden nationale en internationale celebrities. Voor je het weet ben je dus aan het daten met de dubbelganger van Ryan Gosling!

Het werkt heel simpel en niet alleen met celebrities, maar ook met the one that got away. Je kunt in de app nu een foto uploaden van je high-school-crush, je favoriete model of van je celebrity crush. De app zoekt tussen alle gebruikers de lookalikes van de man (of vrouw) van je dromen op. Vervolgens is het aan jou om je matches met elkaar te vergelijken en de volgende stap te zetten.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top