Fashion

De kamer van het dochtertje van Kourtney K. is alles wat jij vroeger wilde hebben

Als je dacht dat jij vroeger een leuke kinderkamer had, heb je die van Penelope Disick nog niet gezien… En ze is pas vier! Haar 37-jarige moeder, Kourtney Kardashian, deelde laatst foto’s op haar website en app van P’s prinsessenkamertje waar je mond spontaan van openvalt.

 

Portofino.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

We weten dat de Kardashians een rijk en stijlvol leven lijden, het was daarom geen verrassing dat Penelope een mooiere kinderkamer heeft dan wij vroeger allemaal bij elkaar hadden. Met roze neonletters, een tweepersoonsbed en zelfs een garderobe voor haar knuffels is dit waar we allemaal van droomden toen we zelf klein waren. 

“Toen we verkasten naar ons nieuwe huis was Penelope helemaal klaar voor een grote meidenkamer, maar wilde ze natuurlijk nog wel een plekje waar ze lekker kon spelen en die, natuurlijk, roze is! We hebben veel details gehouden zoals ze in haar vorige kamer waren, maar we gingen wel voor een sleek and modern feel. Ik heb zelfs de “Love Me” neon lamp opgehangen die voorheen in mijn kamer hing,” aldus Kourt K. via haar website, kourtneykardashian.com

“Het vintage kledingrekje voor haar poppenkleding komt van mijn oma’s kinderkledingwinkel in La Jolla, genaamd 'Shannon + Co'. Het laat Penelope’s speelplekje er netjes en organized uitzien. Speelgoed kan ook chic zijn! De schattige, mini hangertjes hebben we gekocht bij LaniesCreations op etsy.com.” 

 

Penelope's room 💖 #penelopedisick #penelopescotlanddisick #penelopekardashian #p #nelly #poshka #poosh #penny

Een foto die is geplaatst door Penelope Disick (@penelopedisick1) op

Beeld: www.kourtneykardashian.com  & Getty Images

Deel dit artikel
Back to top