Fashion

Dit zijn de allermooiste sieraden om cadeau te geven

Dit zijn de allermooiste sieraden om cadeau te geven

Ben je op zoek naar een leuk cadeau en houdt ze van sieraden? Sieraden zijn het perfecte cadeau om te geven! Waarom? Er zit altijd een betekenis achter het geven van sieraden. Je weet precies wanneer je jouw sieraden hebt gekregen en vaak ook nog eens van wie. Waarschijnlijk vind jij het ook erg leuk om sieraden te krijgen, dus waarom zou je ze niet geven?

Tip: bekijk even onze Black Friday actielijst om te zien waar je sieraden met korting kan scoren deze week!

 

Gepersonaliseerde ketting

Wat is er leuker dan een persoonlijk cadeautje? Je kan hier namelijk veel verschillende kanten mee opgaan. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel manieren om een cadeau persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde ketting waarop je initialen kunt laten graveren. Dit hoeven niet alleen haar initialen te zijn, maar je kunt ook die van haar beste vriendinnen erbij toevoegen of die van haar kind(eren). Op deze manier draagt ze haar dierbaren elke dag dichtbij zich. Hoe mooi is dat? 

Gouden oorbellen

Is degene voor wie je een sieraad gaat kopen helemaal weg van oorbellen? Dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk. Ze zal je waarschijnlijk erg dankbaar zijn voor het uitbreiden van haar collectie. Een vrouw kan namelijk nooit genoeg oorbellen hebben, toch? Je kunt vaak dan ook de mooiste oorbellen met elkaar combineren. Heb je twee prachtexemplaren gezien, maar kan je niet kiezen? Dan kan je ze net zo goed allebei kopen! 

Ring met geboortesteen

Ringen met daarin een geboortesteen zijn tegenwoordig helemaal in! We trekken die persoonlijke touch dus nog even door. Het bijzondere aan een ring met geboortesteen is dat elke maand een andere kleur heeft. Stel dat een bepaald item ontzettend populair is, zal niet de hele wereld met één en dezelfde sieraad rondlopen. Niet iedereen is namelijk in januari jarig. Als jouw voorkeur uitgaat naar het geven van een persoonlijk cadeau, is dit misschien wel de perfecte optie. Want hoe persoonlijk is een ring met een geboortesteen? 

Een mooie set

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je meerdere sieraden met elkaar wilt combineren als cadeau. Gelukkig zijn er veel merken die zelf al een set met de mooiste items voor je hebben samengesteld. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat je een ketting en een armband als set koopt, of bijvoorbeeld verschillende ringen die bij elkaar passen. Het is daarnaast ook nog eens erg handig om een set te kopen. Hierdoor hoeft degene voor wie je het koopt zelf niet meer te bedenken waarmee ze het cadeau kan combineren. Kortom: genoeg mogelijkheden!  

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top