Beauty

Zelfliefde is... elke maand een GOODIEBOX!

Zelfliefde is... elke maand een GOODIEBOX!

Ben jij ook de meest begripvolle en liefdevolle persoon voor jouw vriendinnen en voor jezelf hartstikke veeleisend en streng? Met andere woorden: mag jij ook wel wat liever voor jezelf zijn? Dan weten wij iets wat jou daarbij kan helpen: de GOODIEBOX. Twaalf keer per jaar een verwenmoment! 

Liever voor jezelf zijn klinkt zo heerlijk en bijna makkelijk, maar dat is het niet. We hebben allemaal een kritische stem in ons hoofd zitten die vaak eerder onaardig en deconstructief is dan liefdevol en opbouwend. Een tip: wees zo lief voor jezelf als dat je naar anderen bent. Be your own best friend. Je zit de rest van je leven met jezelf opgescheept, dus je kunt het maar beter naar je zin hebben ;) Gun jezelf me-time, rust en... cadeautjes!


Een maandelijks cadeau voor jou

Dat laatste komt wel goed, want de GOODIEBOX is een maandelijkse box gevuld met make-up en verzorgingsproducten van mooie merken, die passen bij het seizoen en de laatste trends. Denk aan high-end haarmaskers, voedende serums, prachtige kleuren make-up en essentiële basisproducten van bekende luxe merken. Maar je wordt ook verrast met producten die je misschien nog niet kent, zo ben je altijd up to date

Zelfliefde is... elke maand een Goodiebox!

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten

Wanneer je een fijn product in handen hebt, wil je eigenlijk niet anders meer. Maar tegelijkertijd komen er zoveel nieuwe producten op de markt en stiekem ben je heel nieuwsgierig en wil je niets geweldigs mislopen! Klinkt herkenbaar? Tijd en geld om alle lanceringen en reviews bij te houden en ook de producten te bestellen en te testen, heb je eigenlijk niet. De GOODIEBOX doet het werk voor je, waardoor je fear of missing out op het gebied van beauty in ieder geval kunt loslaten! Zorgt weer voor rust in je hoofd!

Goodiebox

Juli: Beauty around the world

Iedere GOODIEBOX heeft een thema en de maand juli staat in het teken van 'Beauty around the World'. De beauty experts van GOODIEBOX maakten een creatieve cruise en ontdekten de meest magische ingredie?nten from all over the world. Ze bezochten China voor een heerlijk fris ingredie?nt, Korea vanwege de laatste beauty rage en Marokko voor superfood voor je huid. Vervolgens maakten ze de oversteek naar Spanje om heerlijke sun protection voor je mee te nemen en sloten ze onze reis af in de Verenigde Staten voor een verborgen geschiedenisles. Ontdek met deze box de geheimen van de GOODIEBOX wereld en treed toe tot de community van beauty ontdekkingsreizigers.


Hoe werkt het

Nieuwsgierig naar de GOODIEBOX? Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden via de website van GOODIEBOX. Je betaalt €19,95 per maand en ontvangt vervolgens een box met een totale waarde van minimaal €65,-. De GOODIEBOX wordt gewoon thuisbezorgd. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Bovendien is de GOODIEBOX elke maand opzegbaar. Kijk voor meer informatie op de GOODIEBOX website of volg ze op Facebook of Instagram.

Goodiebox: elke maand een cadeau alleen voor jou

Beeld: GOODIEBOX
Deel dit artikel
Back to top