Fashion

Deze sieraden zijn helemaal on trend in 2022

Deze sieraden zijn helemaal on trend in 2022

Ken je dat gevoel wanneer je (eindelijk) een leuke outfit bij elkaar hebt geraapt, maar er toch nog iets ontbreekt? Dit zouden zomaar eens mooie sieraden kunnen zijn! Deze items maken elke outfit compleet en kunnen dan ook niet ontbreken in 2022. En wat hoort er bij een nieuw jaar? Nieuwe sieraden die helemaal passen bij de huidige trends! 

Ben jij ook zo benieuwd welke items je écht in jouw collectie moet hebben in 2022? Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben wij de mooiste sieraden - die helemaal on trend zijn dit jaar - voor je op een rijtje gezet! 

 

Sieraden trend #1 - Lange kettingen

Elke vrouw houdt van mooie sieraden en een paar mooie statement pieces kunnen dan ook niet ontbreken. Lange kettingen voldoen helemaal hieraan en maken jouw outfit net wat meer af. Deze sieraden vallen dan ook direct op en zijn perfect voor vrouwen die wat meer uit hun comfort zone durven gaan dit jaar. Go for it!

Sieraden trend #2 - Goud, goud en nog meer goud

De eeuwige twijfel: ga je voor goud of zilver? Het blijft een lastige keuze, maar we gaan voornamelijk veel gouden sieraden zien in 2022. Goud is chic, stijlvol en je kunt er de mooiste combinaties mee maken. Een aantal gouden sieraden kunnen dan ook echt niet ontbreken in jouw collectie. 

Sieraden trend #3 - Grote oorbellen

Groot, groter, grootst; dit is het motto voor 2022. Draag je weinig sieraden, maar houd je wel van een paar mooie oorbellen? Goed nieuws! Het kan namelijk niet groot genoeg dit jaar. Hoe gaaf is het om een minimalistische outfit wat modieuzer te maken door grote oorbellen aan het geheel toe te voegen?  

Sieraden trend #4 - Gepersonaliseerde ringen

Sieraden worden steeds persoonlijker. Waar je voorheen al namen of letters in ringen kon graveren, worden edelstenen en geboortestenen dit jaar ook ontzettend populair. Waarom? Omdat we houden van die persoonlijke touch! Tip: gepersonaliseerde ringen zijn ook erg leuk om cadeau te doen. 

Sieraden trend #5 - Schakelarmbanden

Naast kettingen, oorbellen en ringen kunnen armbanden natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. En dan in het specifiek schakelarmbanden. Deze robuuste - maar toch minimalistische - sieraden zijn net even anders dan anders, waardoor je een unieke look krijgt. Een echte must have dus!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top