Beauty

Treat yourself! 6 beautyproducten om jezelf cadeau te doen op Singles Day

Treat yourself! 6 beautyproducten om jezelf cadeau te doen op Singles Day

Happy Singles Day! Vandaag is het dé dag om jezelf een beetje extra in de watten te leggen. Met nieuwe make-up bijvoorbeeld. Van highlighter tot een lipstick - deze beautyproducten zijn perfect om jezelf cadeau te doen op deze Singles Day.

1. Oogschaduwpalette van Anastasia

Anastasia kennen we natuurlijk vooral van de Dipbrow en de andere producten voor je wenkbrauwen. Maar wist je dat ze ook fijne oogschaduwpalettes hebben? Met deze handige palette ben je alvast klaar voor de feestdagen.

singles day aanraders

Anastasia Beverley Hills Mini Soft Glam Oogschaduwpalette bij Douglas.nl

2. Too Faced Better Than Sex Mascara

Een favoriet onder beautybloggers is nog altijd de Better Than Sex mascara van Too Faced. Als je van dramatische wimpers houdt met flink wat volume en lengte, dan is dit een goed cadeautje voor jezelf op deze Singles Day.

Too Faced Better Than Sex mascara bij Douglas.nl

3. Too Faced Born This Way Turn Up The Light Highlighter

De naam van deze highlighter is een hele mond vol, maar de Too Faced Born This Way Turn Up The Light Highlighter is een fijn en handig palette om aan je stash toe te voegen. Met drie verschillende kleuren kun je zelf elke dag kiezen hoeveel glans je op je gezicht wilt. Ook fijn: deze highlighter is er in light, medium, tan en dark. Zo heb je altijd een tint die bij jouw huidskleur past. 

singles day too faced highlighter

Too Faced Born This Way Turn Up The Light Highlighter bij Douglas.nl

4. Kylie Cosmetics-set met 4 lipglosses

Van highlighter naar lipglosses. De koningin van de lipgloss is natuurlijk Kylie Jenner. Als je van nude tinten houdt die je elke dag kunt dragen, dan zit je goed bij Kylie Cosmetics. In deze set vindt je 4 lipglosses met elk net een andere tint. Fijn als je nog niet goed weet wat voor nudetint bij jou past.

singles day kylie cosmetics

Kylie Cosmetics Lipgloss set bij Douglas.nl

5. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Zoek je nog een goede dekkende foundation? Dan tippen we je deze fijne van Estée Lauder. Deze foundation is lekker licht, waardoor je huid blijft ademen, maar geeft wel genoeg dekking. Maak je look af met een goede concealer en wat gezichtspoeder en je hebt een hele goede basis.

estee louder singles day

Estée Lauder Double Wear foundation bij Douglas.nl 

6. Nepwimpers van Make-up Studio

Als je vast wat beautyproducten op Singles Day wilt kopen voor de feestdagen, vergeet dan niet om even te kijken bij de nepwimpers. Make-up Studio heeft er een heleboel - van hele uitbundige exemplaren tot natuurlijke wimpers. Perfect voor kerst of een oudjaarsfeestje. Hoef je je tijdens de drukke decemberdagen geen zorgen te maken of je nog nepwimpers hebt, want die heb je allang in huis!

make up studio nepwimpers singles day

Make-up Studio eyeslashes bij Douglas.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top