Lifestyle

Trend: koop dit jaar een Squid Game pak voor Halloween

Trend: koop dit jaar een Squid Game pak voor Halloween

Je hebt nog een week of drie maar als je fan bent van de Netflix serie Squid Game, dan is dit het moment om aan het werk te gaan. Pakken geïnspireerd op de Koreaanse hitserie zijn een regelrechte hit en als echte Squid Game liefhebber kun jij niet achterblijven - een Squid Game pak is dé coolste look voor Halloween dit jaar. 

In Squid Game zijn eigenlijk vier opties als het aankomt op de kostuums. Wij nemen ze even onder de loep én vertellen je meteen waar je deze Squid Game pakken kan scoren. 

Squid Game pak optie 1: de spelers

Eén van de meest geliefde Halloween outfits dit jaar, is die van de spelers. Bij Ali Express en Amazon gaan de trainingspakken als zoete broodjes de toonbank over en wij snappen het wel. Dit type Squid Game pak is comfortabel, helemaal on trend én kun je wellicht buiten Halloween om ook nog dragen. De spelers zijn gehuld in een groenblauw trainingspak met op de linkerborst het nummer wat ze hebben toegewezen gekregen. Daaronder dragen ze een wit t-shirt met hetzelfde nummer erop. Combineer het met een paar witte veterloze sportschoenen en je zit goed! Wist je trouwens dat er bewust voor is gekozen om veterloze schoenen bij de spelers aan te trekken?

squid game pak spelers

Squid Game pak spelers bij AliExpress.com

Squid Game pak optie 2: de bewakers

Een tweede geweldige optie is een Squid Game pak geïnspireerd op de bewakers. Zij zijn tijdens de serie gehuld in een knalroze one piece in combinatie met een zwarte riem, een zwart masker, zwarte handschoenen en zwarte leren schoenen. Wist je trouwens dat de drie verschillende symbolen op het masker komen van een Playstation controller? Cirkels zijn voor de werkers, driehoeken voor de gewapende soldaten en vierkanten voor de managers. Onder hun masker dragen de bewakers een balacava. Het masker van het Squid Game pak van de bewakers is bovendien buigbaar. Hierdoor krijgen de bewakers die mierenachtige look bij hun gezicht. Een Squid Game pak geïnspireerd op de bewakers is te shoppen bij Fruugo

squid game pak bewakers
Squid Game pak bewakers bij Fruugo.nl

Squid Game pak optie 3: de Front Man

En dan hebben we natuurlijk ook nog The Front Man als Squid Game pak optie. Deze man is gehuld in een zwarte outfit bestaande uit een halflange jas met capuchon, een bijpassende zwarte broek en een futuristisch gevormd masker. Deze is mat zwart en heeft een geometrische vorm. Misschien doet het een belletje bij je rinkelen: Star Wars' Darth Vader was de inspiratie voor dit masker. Verder is dit type Squid Game pak voorzien van diepe zakken op de voorzijde van de jas. Wat de Front Man daarin heeft? Niemand die het weet. Voor een Squid Game pak geïnspireerd op de Front Man kun je gewoon zelf een zwarte jas dragen met capuchon en een broek. Wél is zo een geweldig masker een must. 

squid game pak front man

Squid Game masker Front Man bij Bol.com

Squid Game pak optie vier: de VIP's

Een ander geweldig Halloween kostuum om te dragen met als thema Squid Game, is die van de VIP's. Dit zijn rijke mannen die stierlijk verveeld zijn en tijdens het spel gokken wie er wel en niet overleefd. In de serie dragen zij kleding die zij normaal ook zouden dragen, bijvoorbeeld een net pak bestaande uit overhemd, blazer en pantalon. Om hun identiteit te maskeren, dragen ze letterlijk een masker. Wél een hele fraaie als je het ons vraagt: het is een gouden dierenmasker (elk persoon is een ander dier) en bestaat uit verschillende facetten. Het enige wat je voor dit Squid Game pak hoeft aan te schaffen, is zo een bijzonder masker - als je ten minste in het bezit bent van de andere onderdelen van de outfit. 

squid game pak vips
Squid Game VIP Masker bij Shirtchic.com 

Beeld: Netflix
Deel dit artikel
Back to top