Beauty

Deze mooie Halloween looks zijn supermakkelijk

Deze mooie Halloween looks zijn supermakkelijk

Nog een paar nachten slapen en dan is het weer tijd voor het meest spooky feest van het jaar; Halloween! Inmiddels is dit typisch Amerikaanse verkleedpartijtje in Nederland ook ontzettend populair en daar zijn wij maar al te blij mee, want; de perfecte gelegenheid om jezelf te transformeren. 

Voor iedereen die Halloween gaat vieren, maar niet over the top wil gaan hebben we geweldig inspiratiemateriaal verzameld en een paar kleine tips waarmee je binnen een handomdraai een mooie Halloween look creëert. Minimale inspanning, maximaal resultaat en gegarandeerd alle ogen op jou gericht! Kijk je mee?

Donker, donkerder, donkerst 

Een van de meest simpele manieren om jezelf een snelle Halloween look te geven? Een super donkere lipstick natuurlijk. Donker, donkerder, donkerst! De Color Sensational Loaded Bold lipstick collectie van Maybelline bevat een aantal mooie diepe kleuren waarmee je jouw lippen snel een intense vampy look geeft. Met de Loaded Bold Wickedly White variant kun je een supergaaf ombré effect maken. Donkere lipstickkleuren zijn trouwens dé trend van het najaar, dus ook na Halloween kun je ze nog goed gebruiken.

Creepy spiders

Spinnen; wij vinden ze super creepy, maar ze zijn wel fijne inspiratie voor Halloween. Zo kun je met de Master Precise Liquid Eyeliner een spinnenweb tekenen onder een van de ogen. Net als op de afbeelding hieronder. Cool huh?

Weet je nog Spider Lashes? Een onverwachte hit in beautyland die stiekem perfect is voor Halloween. Je hebt er overigens maar één product voor nodig; met The Colossal Spider Effect Mascara van Maybelline creëer je een mega vol wimpereffect wat doet denken aan spinnenpoten. Op deze manier maak je de getekende spinnenweb onder het oog helemaal af.

Trick or treat?

Geen spinnen of vampy look voor jou? Wat dacht je van de onderstaande katachtige look? Alles wat je nodig hebt is de Master Precise Curvy Liner voor de schattige leeuwensnuit en een donkere lipstick voor de bovenste lip. Ook zó leuk en zó gemakkelijk.


WELKE HALLOWEEN LOOK GA JIJ UITPROBEREN?

?

Beeld: Instagram @maybelline
Deel dit artikel
Back to top