Lifestyle

WIN: 3 x 2 tickets voor Halloween Fright Nights 2021 in Walibi Holland!

WIN: 3 x 2 tickets voor Halloween Fright Nights 2021 in Walibi Holland!

Dol op het kippenvel wat je krijgt tijdens het bingen van enge films en spannende series? Dan kijk je vast ook uit naar Halloween. De Amerikaanse traditie is al een aantal jaar in Nederland te vinden en het feest wordt op allerlei manieren gevierd.

Misschien wel de allerleukste manier om Halloween mee te maken, is tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit jaar is het thema 'Darkness Takes Over' en pakt het pretpark uit met diverse Halloween attracties. Eén daarvan is een scary Fanta supermarkt op wielen. Met behulp van een boodschappenlijstje worden bezoekers door de supermarkt geleid om boodschappen te doen. Maar of het daarbij blijft..?

Het leuke is dat alles wordt vastgelegd en na afloop ontvangen bezoekers een video van hun bezoekje aan de scary Fanta supermarkt. Dus als je zo bang bent dat je je ogen de hele tijd bedekt, heb je alsnog een leuke herinnering aan je griezeltoer én kun je achteraf bijkomen met een gratis Fanta. De Fanta supermarkt is te bezoeken tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland van 18:00 tot 23:00 uur.

Wil jij dit jaar lekker griezelen tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland? Dan heb je misschien wel geluk want wij mogen van Fanta 3 x 2 kaartjes weggeven - je mag zelf kiezen welke dag je gaat. Wedden dat jij de engste avond van je leven gaat meemaken? Deel hieronder je mailadres en telefoonnummer met ons. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt! De winactie loopt tot en met dinsdag 19 oktober 2021. 


Beeld: Fanta en Walibi
Deel dit artikel
Back to top