Lifestyle

De leukste dingen die je dit jaar wél kunt doen tijdens Halloween 2020

De leukste dingen die je dit jaar wél kunt doen tijdens Halloween 2020

Helaas helaas, ook Halloween kan dit jaar niet gevierd worden zoals voorgaande jaren. De grote feestjes zijn in ieder geval gecanceld maar dat betekent niet dat we met z'n allen bij de pakken neer moeten gaan zitten. Probeer er alsnog iets leuks van te maken dit jaar met Halloween! Wij kunnen jullie hier alvast een beetje bij helpen met wat leuke ideetjes die jij kunt doen tijdens Halloween 2020. 

Het hoeft echt geen saaie avond te worden, geloof ons maar. Het is maar net wat jij er zelf van maakt. Daarom geven wij je graag inspiratie met wat leuke dingen die je zou kunnen doen om alsnog iets leuks te maken van Halloween! 

Horror night 

Corona of niet, een marathon avondje Netflix kan altijd! Selecteer de engste horrorfilms en bingen maar! Nodig je beste vriend(in) uit of kijk deze films met je lover. Kruip lekker dicht tegen elkaar aan onder een dekentje en griezelen maar! Met wat lekkere snacks en een heerlijk kopje thee maak je de avond helemaal af. Dit zijn onze Netflix tips voor de beste en engste horrorfilms: 

  • The Conjuring 
  • Hereditary
  • Annihilation
  • The cabin in the woods
  • Gerald's game 

Halloween diner (met max. 4 personen) 

Uiteraard is het erg belangrijk om ons te houden aan de maatregelen, daarom kan dit dinertje (helaas) plaatsvinden met vier vrienden of vriendinnen. Maar hè, dat kan de pret niet drukken! Zorg ervoor dat iedereen verkleed moet komen en een 'Halloween' gerecht meeneemt. Versier je huis met de leukste accessoires en maak er een heerlijk en gezellig diner van! Serveer deze heerlijke gerechtjes met een lekkere cocktail (uiteraard ook in thema), bijvoorbeeld een bloody mary. Wij geven je wat 'halloween' gerechtjes inspi: 

Maak er een bakavondje van 

Mmmmm maak er gewoon een gezellig bak avondje van! Met je kids, je lover of een vriendin. Wat heerlijke baksels zijn altijd goed, toch? Van cupcakes tot taarten of doodshoofdlollies, je kunt helemaal losgaan met Halloween baksels! Dus waar heb je zin in? Laten we gaan bakken! Hier geven wij een paar voorbeelden van baksels die je kunt maken met Halloween. 

 
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top