Lifestyle

Deze activiteiten zijn wél leuk tijdens het regenachtige Pinksteren

Deze activiteiten zijn wél leuk tijdens het regenachtige Pinksteren

Aankomend weekend is het alweer Pinksteren. Dit houdt in dat we een lekker lang weekend van drie dagen hebben! Helaas laat het Nederlandse weer ons in de steek. Daarom hebben wij vijf binnenactiviteiten bedacht zodat jij dit weekend toch nog een beetje plezier maakt. 

1. Spelletjesdag

Roep je favoriete mensen bij elkaar en kies de leukste spelletjes uit je kast. Zo simpel is het eigenlijk. Je kunt een element toevoegen door er echt een wedstrijddag van te maken. Degene die aan het einde van de dag de meeste spellen heeft gewonnen, verdient een prijs.

2. Bakken

Bakken is één van onze favoriete activiteiten om binnenshuis te doen en het resultaat is vaak ook nog heel lekker. Aangezien je dit weekend langer de tijd hebt, kun je misschien wel aan die moeilijke taart beginnen of je gaat heerlijk kliederen met de kids.

3. Filmmarathon

Verzamel al je kussens, haal jullie lievelingseten en zak lekker met je vriendinnen, lover of gezin weg in de bank. Onze persoonlijke favoriete films en/of series om te bingewatchen met onze besties zijn Gooische Vrouwen, Sex and the City, Harry potter en Fifty Shades of Grey.

4. Cocktails maken (én opdrinken)

Koop wat Hawaii versiersels en maak er jullie eigen cocktailmiddag van. Het maken van een cocktail is een plezierige activiteit om te doen en het drinken ervan is natuurlijk leuk meegenomen. Toevallig hebben wij ook vorige week een artikel geschreven waarin we onze drie favorieten roze cocktailrecepten met jullie delen. Wanneer je de volgende dag wakker wordt met een kater en jezelf toch echt moet opkalefateren, klik dan hier.

5. Home make-over

Nu we al meer dan een jaar voornamelijk binnen zitten, kan ik goed geloven dat jij je interieur nogal zat bent. Daarom is een regenachtig weekend zoals deze Pinksteren de uitgelegen kans om jouw interieur aan te pakken. Je kunt simpelweg gaan schuiven met accessoires en meubels of je pakt er misschien wel een kwast bij? Opties genoeg in ieder geval.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top