Lifestyle

Shay Mitchell is bevallen van haar tweede kindje (en dit is de eerste foto)

Shay Mitchell is bevallen van haar tweede kindje (en dit is de eerste foto)

Shay Mitchell van Pretty Little Liars heeft al een dochtertje, maar een paar dagen geleden liet ze op Instagram weten dat ze een tweede meisje op de wereld heeft gezet. Haar volgers wisten niet dat ze zwanger was, maar de actrice kiest ervoor om gelijk bekend te maken dat ze een kindje heeft gekregen, inclusief zoete babyfoto!

Shay Mitchell is bevallen van haar tweede kindje

Maandenlang konden Shay Mitchell-fans genieten van de grappige Instagramposts en TikTok-video's van de actrice en mommy to be. Ze zaten op het puntje van hun stoel voor de geboorteaankondiging, maar pas afgelopen weekend maakten de 35-jarige Shay Mitchell en haar man Matte Babel (41) bekend dat ze een tweede dochtertje hebben gekregen. Op welke dag Shay precies beviel, is niet bekendgemaakt.

Shay deelt nu  wel de naam en een eerste foto van het meisje. "Dit is de eerste keer dat ik echt buitenshuis ben sinds ik onlangs mijn tweede kind kreeg", vertelde Shay Mitchell afgelopen weekend toen ze in Los Angeles een bezoekje bracht aan de pop-upwinkel van BÉIS, haar eigen lijn met reisaccessoires. Shay heeft al een 2-jarig dochtertje, Atlas. Hoewel de actrice haar zwangerschap nooit bekendmaakte, vond ze het wel tijd worden om de eerste foto op haar Instagram te posten. 

Vernoemd naar haar oma

"Ik verloor de belangrijkste persoon in mijn leven in hetzelfde jaar dat ik mijn tweede dochter mocht verwelkomen, en dat heeft voor mij veel dingen veranderd’, schrijft ze bij een schattige foto waarop haar pasgeboren kindje op haar borst ligt. "We zijn zo blij dat je hier bent Rome, genoemd naar mijn beste vriendin, mijn soulmate, my person." Shay moest dit jaar afscheid nemen van haar oma Romaine en koos er dus voor om haar tweede dochter naar haar te vernoemen.  Onder de post wensen haar volgers haar veel geluk met de gezinsuitbreiding. "Wat een mooi eerbetoon. Oma’s zijn magische wezens. Welkom kleine engel."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top