Lifestyle

5 dingen die we niet meer kunnen doen nu er een avondklok komt

5 dingen die we niet meer kunnen doen nu er een avondklok komt

De lockdown is helaas met drie weken verlengd en thuisblijven is een vast onderdeel van ons leven. Vanaf morgen hebben we ook te maken met een avondklok. Hoe zal het zijn om na 21:00 niet meer naar buiten te kunnen? En zal dit een positieve werking hebben op deze crisis?

We hebben zoveel vragen en het enige wat we hopen is dat deze coronacrisis zo snel mogelijk voorbij is. Daarnaast zijn er veel dingen die we niet meer kunnen wanneer de avondklok wordt ingezet, en daar balen we nu al van.

Dingen die wij echt gaan missen nu we te maken krijgen met een avondklok? Je ziet het hieronder! 

1 van 5

1.  Géén bootycalls meer

Thanks to the internet, worden een hoop dingen een stuk toegankelijker voor ons. Wij mensen houden van puur gemak en verwennen onszelf daar maar al te graag mee. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van maaltijden, het streamen van Netflix films of de facetime-gesprekken met vrienden. Het gaat tegenwoordig zo gemakkelijk, dat we bijna niet meer door hebben hoe ‘verwend’ we in dit tijdperk zijn. Wat we helaas dus ook niet meer kunnen, wanneer de avondklok wordt ingezet, zijn bootycalls. Die ongelofelijke zin om met iemand het bed in te duiken, stijgt met de minuut en je wilt het liefst met één vingerknip die persoon naast je hebben liggen. Helaas moeten we ons libido maar onder controle zien te houden wanneer de avondklok van kracht gaat en dat kan knap lastig worden...

 

via GIPHY

1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top