Lifestyle

Dankzij deze app lees jij al jouw favoriete magazines voor een prikkie!

Dankzij deze app lees jij al jouw favoriete magazines voor een prikkie!

Nu dat het herfst is, wil ik niets liever dan met een dekentje op de bank kruipen met een kop thee erbij. Eén ding wat dat momentje nog fijner maakt, is een leuk magazine. Het nadeel is alleen dat tijdschriften vrij prijzig zijn en wat moet je naderhand nou met zo een stapel papier? Denk jij er net zo over, dan is dit de ideale oplossing.

Maak kennis met Readly. Hier kun je de nieuwste magazines maar ook oude edities lezen voor maar 10 euro per maand. Je download simpelweg de app op je mobiele telefoon of tablet en kiest een magazine uit waar jij helemaal blij van wordt. Als je wilt, kun je het complete tijdschrift downloaden: handig als je data wilt besparen of geen internet hebt - bijvoorbeeld als je op reis of onderweg bent.

Je kunt zoveel magazines lezen als je wilt en maar liefst vijf unieke accounts aanmaken. Hierdoor kunnen jouw vriendinnen, vriend of familie ook van jouw Readly inschrijving genieten zonder dat het je meer kost. En als je denkt dat er geen magazine tussen zit waar jij blij van wordt, dan heb je het mis. Zo lees je er voor tien euro per maand ELLE, Time, Glamour, National Geographic, Vogue, Cosmopolitan, ELLE Decoration, Quest, Foodies, JAN, Psychologie, Happinez, Vogue Living, ELLE Eten, Scandinavian Living, Women's Health en WIJ. And the list goes on...

Het maakt niet uit wat je graag leest, want Readly is er voor iedereen. Fun fact: wist je dat de roddelrubriek de op drie na best belezen categorie onder mannen is? En dat is prima, want Readly oordeelt niet. Hier bepaal je namelijk helemaal zelf wat je leest. In de trein, thuis op de bank of op vakantie, je hebt altijd keuze uit ruim 4000 verschillende tijdschriften. Dus of je nu het liefst een magazine over auto's of fashion (of allebei!) leest - it's up to you!

Uit eigen ervaring weten wij dat de app superhandig is. Zo is Readly wereldwijd te gebruiken en switch je makkelijk van het ene naar het andere tijdschrift. Ook kun je favorieten markeren zodat je nieuwe edities nooit vergeet te bekijken.

Ben je enthousiast en wil jij Readly ook proberen? De eerste maand kost je slechts 99 cent. 

Beeld: Photo by Charisse Kenion on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top