Lifestyle

Oeff: het merendeel van de thuiswerkers had lekker seks tijdens werktijd

Oeff: het merendeel van de thuiswerkers had lekker seks tijdens werktijd

Masturberen en seks blijft letterlijk en figuurlijk een gevoelig onderwerp, maar de lockdown bood ons mogelijkheden. Het (solo)seksleven van de meeste Nederlanders is er namelijk op vooruit gegaan.

We zaten natuurlijk noodgedwongen maandenlang op elkaars lip, maar we maakten er het beste van. Volgens een onderzoek van LotteLust.nl, een platform over seksualiteit voor vrouwen, blijkt dat 36% van de 739 ondervraagden vaker seks heeft sinds de lockdown en 42% zegt meer te hebben geëxperimenteerd in de slaapkamer.

 

Meer thuis zijn, betekent simpelweg meer tijd en meer zin in seks. Toch was de lockdown niet voor iedereen een polonaise. Ongeveer 23% dook minder vaak tussen de lakens, 11% zegt dat de seks saaier is en 7% heeft minder geëxperimenteerd. Je zou kunnen stellen dat de Nederlandse sekslevens pieken en dalen heeft gekend.

Moet er dan niet gewoon gewerkt worden overdag? Zeker wel, maar zoals Lesley van Ex on the Beach het zo mooi verwoordde: "wanneer je honger hebt dan ga je toch ook eten?" Onder werktijd heeft 54% gemasturbeerd, 39% porno gekeken, 36% seks gehad met iemand en maar liefst 5% had seks met zichzelf of iemand tijdens een online meeting. Zo, lekker gedurfd!

Grote kans dat ook jij je hier ‘schuldig’ aan hebt gemaakt en zo niet, dan heb je nog even de tijd. We werken voorlopig nog wel even thuis. Veel plezier!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top