Lifestyle

Apple lanceert eindelijk een nieuwe iMac in jouw favoriete kleur!

Apple lanceert eindelijk een nieuwe iMac in jouw favoriete kleur!

Naast de nieuwe paarse iPhone die Apple heeft gelanceerd, komen ze ook met een nieuwe iMac. Het Amerikaanse elektronicabedrijf weet precies dat het oog ook wat wil, wanneer het op gadgets aankomt. Het design is super sleek en je kan eentje uitkiezen in jouw favoriete kleur. De specificaties van de iMac 24 zijn ook very convincing voor een Media & Entertainment student en professioneel Netflixkijker zoals ik.

Ben je benieuwd? Lees hier dan een aantal specs van deze nieuwe iMac. Hier lees je nog er nog meer over!

Ultra dun

De iMac 24 is ook te gebruiken als televisie! Het scherm is 11,5 millimeter dik en weegt nog geen zes kilo. Het neemt dus niet veel ruimte in en is ook niet te zwaar om van plek te veranderen. De connector kan je ook nog eens eenvoudig loskoppelen omdat deze magnetisch is!

Zeven levendige tinten

Deze nieuwe versie is verkrijgbaar in zeven super mooie kleuren: blauw, groen, roze, zilver, geel, oranje en paars! Het is een gadget en eyecatcher in één. Het toetsenbord, muis, trackpad zijn in dezelfde kleur en zelfs de stoffen kabel waarmee het apparaat van stroom wordt voorzien.

True Tone-technologie

Je weet precies welke kleur je nieuwe tasje heeft die je online hebt besteld, doordat het display van de iMac de kleurtemperatuur automatisch afstemt op het omgevingslicht. Vooral handig als jij een iMac gebruikt voor fotobewerking en design.

Beste camerasysteem ooit

Tijdens FaceTime en videovergaderingen heb jij het allerbeste beeld van iedereen dankzij de resolutie, helderheid en perfecte belichting. De resolutie is dubbel zo groot dan op een andere Mac, namelijk 1080 pixels. De grotere sensor vangt meer licht en daardoor is het beeld super helder. Daarnaast worden de belichting en witbalans aangepast naar de lichtomstandigheid.

Studio waardige microfoons

De iMac heeft drie microfoons! Perfect voor de podcast maker of degene die duidelijk te horen wil zijn tijdens een gesprek. Achtergrondgeluiden worden weggefilterd en de nieuwe iMac voorkomt dat het geluid rondzingt.



Prachtig gedetailleerd geluid

De nieuwe iMac weet de kamer te vullen met een prachtig geluid dankzij maar liefst zes speakers! Het heeft een rijk en diep basgeluid zonder dat er trillingen bij komen kijken. Je hoeft de bioscoop niet meer te missen door de ruimtelijke audio die de iMac ondersteunt tijdens het afspelen van video met Dolby Atmos. Een bluetooth speaker voor muziek is ook overbodig!

iMac + iPhone = power couple

Je iPhone werkt vlekkeloos samen met je iMac. Telefoongesprekken en berichten komen direct binnen op het grote scherm. Bestanden foto's en websites kun je nu super makkelijk met elkaar delen en je kunt zelfs tekst, beelden en foto's kopiëren naar je iMac.

Inloggen met Touch ID

Je hoeft nooit meer je wachtwoord in te typen want inloggen kan ook met je vinger. Hetzelfde geldt voor het downloaden van apps, betalingen met Apple Pay uitvoeren en nog meer.

De all-in-one desktop van Apple is vanaf 30 april te bestellen en verkrijgbaar vanaf medio mei.

Beeld: Apple
Deel dit artikel
Back to top