Health

Fitter worden? Dit zijn de 5 beste apps voor iPhone gebruikers

Fitter worden? Dit zijn de 5 beste apps voor iPhone gebruikers

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat een hoop mensen zijn begonnen aan hun nieuwe voornemens. De één wilt minder alcohol drinken en de ander wilt gezonder eten, maar veel zullen vanaf dit jaar ook meer willen gaan sporten. We hebben lang genoeg op de bank gezeten en online vergaderingen gehad dus het wordt tijd om fit te worden en die kerstkilo’s ervanaf te sporten.

Om je een beetje op weg te helpen en je te inspireren om ook fitter te worden, hebben wij vijf verschillende apps voor je op een rijtje gezet. Let wel op dat deze applicaties alléén geschikt zijn voor mensen die beschikken over een iPhone. Dus ben jij ook zo benieuwd hoe welke iOS apps jou gaan helpen om weer fit te worden? Lees met ons verder om hierachter te komen!

1 van 5

1.  Sworkit

Niet iedereen heeft voldoende geld of tijd om iedere week naar de sportschool te gaan. Dankzij deze app, genaamd Sworkit, hoeven wij ons daar géén zorgen over te maken. Dus zonder ook maar één voetstap in de sportschool te zetten, kan je toch jouw persoonlijke doelen behalen. Met een scala aan lichaamsgewichtoefeningen kan je constant je routine veranderen zonder te hoeven investeren in dure apparaten of een abonnement op de sportschool. Je krijgt begeleidende trainingsroutines en videodemonstraties, zodat alles vlekkeloos verloopt. Ideaal voor degene die liever veilig thuis fitter willen worden!

 
1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top