Lifestyle

OMG! Apple lanceert een paarse iPhone én nog meer

OMG! Apple lanceert een paarse iPhone én nog meer

Paarse met witte muisjes voor het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Ze introduceren namelijk de iPhone 12 en iPhone 12 mini in de sprankelende kleur paars. Daarnaast breidt Apple het oh-zo-geliefde ‘Zoek mijn-systeem’ uit met een AirTag. 

Een paarse iPhone?!

Niet dat de kleur in verhouding staat met de werking van de telefoon, maar dit wil je toch gewoon? Gelukkig verrast Apple ons wel vaker met nieuwe kleuren en een paarse iPhone was al eerder te verkrijgen (de iPhone 11). Toch vind ik hem zó mooi geworden want het paars is net even wat anders dan het vorige model. Het is een frisse kleur die niet te zoet is, een perfecte middenweg. 


AirTag

Ook wel de nieuwste accessoire voor de slodderkousen onder ons. De regelmaat waarmee ik iets vergeet op een dag is niet op één hand te tellen - samen met struikelen zijn het mijn twee grootste irritaties. Gelukkig heeft Apple mijn gebeden gehoord. De AirTag is een kleine accessoire die helpt bij het bijhouden en vinden van jouw belangrijkste items via de Zoek mijn-app van Apple. Je kunt de AirTag aan elk mogelijk item bevestigen. Het accessoire kan per één of in pakketten van vier worden gekocht voor de prijs van €35 en €119. 

De twee nieuwe modellen iPhone - met de prachtige lentekleur - en AirTag zijn vanaf 30 april te koop.

Beeld: Apple
Deel dit artikel
Back to top