Fashion

Met de nieuwe collectie van Reinders ga je trendy de lente in

Met de nieuwe collectie van Reinders ga je trendy de lente in

Sinds 2016 bestormen de Nederlandse zussen Julie en Marie Reinders de modewereld met hun kledingmerk ‘Reinders’. Doordat ze zelf zijn begonnen met modellenwerk, wisten ze al snel welke kleding zowel comfortabel als stijlvol is. Deze ervaringen uit de modellenwereld hebben ze vertaald naar een eigen kledinglijn voor vrouwen. Nu de lente bijna aanbreekt is het een mooi moment om te kijken naar hun voorjaarscollectie.

Betaalbaar en luxe tegelijk.

De kleding van Reinders is te omschrijven als modieus, klassiek en sportief. En niet onbelangrijk: de items zijn goed betaalbaar. Ondanks de scherpe prijzen doet het merk geen concessies op het gebied van comfort en design. 

Reinders valt zeer in de smaak bij jonge vrouwen die ervan houden om een beetje op te vallen. De nieuwe voorjaarscollectie past perfect bij het seizoen waarbij de jurkjes en rokken weer uit de kast mogen..

Nieuwsgierig? Reinders is onder andere te koop bij Winkelstraat.nl, het online modeplatform voor luxe kleding. Hier kun je zowel de damescollectie als kinderkleding vinden. Ook biedt Winkelstraat.nl een uitgebreide pagina met sale-items van Reinders met een leuke korting (tot 40%). 

"

Beeld: Reinders
Deel dit artikel
Back to top