Fashion

Gehaakte kleren zijn in: dit zijn onze favoriete items

Gehaakte kleren zijn in: dit zijn onze favoriete items

Crochet is helemaal in deze zomer. Gehaakte items zien we overal terug in de vorm van topjes, jurkjes en accessoires. Gehaakte kleding kun je zelf maken en het is een super leuke hobby om op te pakken. Heb jij hier geen talent of tijd voor? Dan zijn dit onze favoriete gehaakte items.

Mango Crochet trui met uitlopende mouwen

Er is niks leukers dan eem matchend setje. Deze gehaakte trui van Mango heeft een boho vibe en valt met veel stijlen te combineren. Door de lange mouwen is dit topje ook geschikt voor de koudere seizoenen.

Crochet trui met uitlopende mouwen - €69,99

Sandro High waist pantalon van crochet

Crochet is niet alleen leuk voor het bovenlichaam. Je kan namelijk ook een gehaakte broek dragen! Deze broek van Sandra is semi-doorschijnend. Dit maakt het een leuke broek om te dragen als beach cover up of voor warme zomeravonden.

Sandro High waist loose fit semi-transparante pantalon van crochet - €265,-

Stradivarius Crochet tricot top

Crochet topjes zijn een heerlijk item om te hebben tijdens de zomer. Dit cropped topje van Stradivarius is een zomerse must have. Het is simpel, maar ook erg schattig en een beetje sexy door de open rug.

Crochet tricot top - €17,99

Mango Crop ajour vest

Crochet is vooral een zomerse trend. Maar gehaakte items zijn ook hartstikke leuk voor de koudere seizoenen. Combineer dit vestje van Mango met iedere outfit om jezelf iets meer warmte te geven. We love laagjes!

Crop ajour vest - €45,99

Maje Maxi jurk van crochet met dip-dye

Deze jurk is een droom voor iedereen die dol is op pasteltinten. Deze zomerse jurk hoort thuis in de garderobe van iedere meid die dol is op kleur. Draag deze jurk met een klassiek paar hakken voor een classy look, of ga voor een meer casual look met sandalen of sneakers.

Maje Maxi jurk van crochet met dip-dye - €455,-

Boohoo Crochet shopper tote

Tot nu toe hebben we het vooral over gehaakte kledingitems gehad. Maar gehaakte accessoires zijn ook een ontzettend toffe toevoeging aan je outfit. Deze tote bag van Boohoo is perfect om mee te nemen naar het strand of naar een picknick in het park.

Crochet Shopper tote - €38,-

Mango Asymmetrische crochet top

Voor de liefhebbers van asymmetrische items, hebben we dit prachtige topje van Mango. Dit crochet topje kun je op een super stoere manier stylen met jeans en sneakers, maar je kan het ook dragen naar een fancy diner door deze te combineren met de bijpassende rok en een paar hakken.

Asymmetrische crochet top - €49,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top