Lifestyle

Dit zijn de 10 mooiste en leukste tattoo ideeën voor op je handen

Dit zijn de 10 mooiste en leukste tattoo ideeën voor op je handen

Zit jij eraan te denken om een tattoo te nemen? Super cool, maar je moet hier uiteraard wel goed over nadenken. Al helemaal als je besluit een tattoo op je hand te nemen. Je handen kun je namelijk bijna niet verbergen: ze zijn altijd zichtbaar en daarnaast bevinden je handen zich constant in je eigen gezichtsveld. Wanneer je een tattoo op je handen zou willen, moet je hier dus extra goed over nadenken. 

Tatoeages op je handen en tussen je vingers vervagen vaak na een tijdje. Dit is heel normaal, aangezien je handen een bewegend lichaamsdeel zijn en vaak worden gewassen. Een tattoo tussen je vingers slijt simpelweg door de bewegingen die je handen maken.

Buiten dat om, zijn handtatoeages heel cool, en maak je meteen een statement. Je kunt gaan voor een hele subtiele tattoo, of een wat grotere. Twijfel jij eraan om een tattoo te nemen? Scroll dan even door de foto's hieronder en laat je inspireren! 

1 van 10

Letter 

Dit is heel subtiel en simpel, maar toch stoer. Je kunt kiezen voor de letter(s) van je kinderen, je man of vriend, een ander familielid of je eigen letter. Er zijn genoeg opties. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey de Boer (@joeydeboer) op

1 van 10
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top