Fashion

Bescherm jouw handen de herfst en winter van 2019 met één van deze 15 fijne handschoenen

Bescherm jouw handen de herfst en winter van 2019 met één van deze 15 fijne handschoenen

Hoewel de winters niet meer zo koud zijn als vroeger, is een fijn paar handschoenen in Nederland toch heel handig om te hebben. Behoor jij tot de groep mensen die elk jaar een paar budget exemplaren van een elastische gebreide stof aanschaft die eigenlijk niet écht je handen verwarmen? Dan is het tijd dat daar verandering in komt.

Verwen jezelf dit jaar eens met een paar écht goede handschoenen. Een aantal jaar geleden heb ik zelf een setje gekocht van Sandro en het was een rib uit mijn lijf, maar daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Niet alleen beschermen zij mijn handen goed tegen de kou, ze zien er ook nog een prachtig uit dankzij het doorgestikte leer. 

Opvallend is hoeveel leuke en functionele handschoenen er dit jaar te krijgen zijn. Zo zijn er een paar merken (bijvoorbeeld All Saints en Becksöndergaard) die een basic leren exemplaar voorzien hebben van een gebreid 'jasje' voor om de basis van de hand: dit zorgt ervoor dat ze extra warm zijn en er ook nog cool uitzien. Sandro heeft haar doorgestikte handschoen dit jaar voorzien van een wollen randje zodat hij nog beter aansluit op de pols. Ook leuk zijn de exemplaren die een ritsje hebben of aan de bovenzijde een opvallende stof.

Ga jij dit jaar jezelf trakteren op een mooi paar handschoenen? Doe dit dan nu voordat de kou écht haar intrede doet en heel Nederland handschoenen aanschaft om elkaar cadeau te geven voor de feestdagen. Dan zijn de leukste exemplaren namelijk al weg.

De mooiste en fijnste handschoenen van 2019 vind je hieronder.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top