Fashion

Deze 10 dames inspireren ons dagelijks op modegebied en meer!

Deze 10 dames inspireren ons dagelijks op modegebied en meer!

We kennen het allemaal wel: je zit door Instagram te scrollen en denkt alleen maar 'wat een leuke broek, sjaal, tasje, trui, schoenen, enzovoorts'. Kortom, je zou deze hele outfit ook willen scoren. Gelukkig wordt er vaak bij vermeld van welke merken de items zijn waardoor je het makkelijk zelf kunt aanschaffen. 

Ken jij dit nou totaal niet? Of kun je wel wat nieuwe inspiratiebronnen op het gebied van mode en meer gebruiken? Wij delen met jou de Instagram profielen van de vrouwen die ons persoonlijk elke dag weer inspireren. Kijk je mee? 

Tiffany Hsu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Tiffany heeft een dream job, ze is fashion buying director bij My Theresa, en dat kun je zeker terugzien in haar outfits. Ze houdt van Bottega Veneta, een boxy fit en zorgt altijd voor een heerlijke tegenstelling in haar outfit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pastelkleurige outfit in combinatie met combat boots. 

Aude-Julie Alingué

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aude-Julie Alingué (@aude_julie) op

Aude heeft een fantastische kleurrijke stijl en iets waar je bij haar absoluut voor terecht kan, is inspiratie op het gebied van sneakers. Ze heeft altijd de nieuwste pareltjes aan die ze combineert op een unieke manier: denk bijvoorbeeld aan een hoodie op een zijdeachtige slip skirt. 

Matilda Djerf 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

Als je niet een tikketlje jaloers wordt op haar prachtige manen, dan wel op haar gardrobe. Matilda ziet er immer chic uit dankzij het toned down kleurenpalet wat zij draagt in de vorm van klassieke items. 

Monikh Dale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Monikh kun je uittekenen in prachtige maxidresses maar ook voor een outfit met een leren broek, shacket en combat boots draait ze haar hand niet om. Wil je meer dan alleen mode? Dan ben je bij Monikh aan het goede adres. Deze creatieve dame biedt ook inspiratie op het gebied van interieur en kunst. Ook wel weer eens verfrissend tussen al die outfit foto's door. 

Emili Sindlev 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Het kan zo maar zijn dat Emili je een beetje doet denken aan Carrie Bradshaw. Die krullen, die kleurrijke outfits. En dat is misschien ook waarom we zo dol op haar zijn. Deze blondine heeft - als je het ons vraagt - een heerlijk eigen stijltje en is niet bang om in een statement outfit de deur uit te gaan.

Andy Csinger

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Deze Australische dame maakt prachtige foto's van haar outfits. Haar feed is er één om van te dromen, en iets wat haar typeert, is dat zij haar gezicht in de meeste gevallen niet op de foto's te zien is. Hierdoor gaat het dus alleen om de outfit, ook wel een keer leuk! 

Julia Dalia 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DAUGHTER OF THE KING (@julia.dalia) op

Die sproetjes, dat gezicht en die outfits! Deze coole vrouw heeft een heerlijke stijl en dat laat ze natuurlijk graag terug zijn op haar Instagram feed. Haar lookjes wisselt ze af met de nodig close-ups en haar geweldige interieursmaak. 

Pernille Teisbaek 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Pernille Teisbaek is een dame waar je niet omheen kan. Deze prachtige mommy van twee te schattige kindjes - de derde zit op dit moment in haar buik - maakt onze feed elke dag weer een stukje leuker. Zwanger en moeite om je leuk aan te kleden? Pernille kan het als de beste. Combineer dat met een walk-in closet om jaloers op te worden en een uitmuntend oog voor interior design en je hebt een topper op je lijstje te pakken.

Anaa Saber 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ANAA SABER (@anaasaber) op

Anaa brengt ons veel vrolijkheid met haar coole en kleurrijke outfits. Zij houdt van aparte items waarmee je direct een statement look creëert. Op zoek naar een coole accessoire? Anaa weet als de beste de leukste pareltjes van dit moment eruit te pikken om die met ons te delen. 

Kalysse Anthony 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door k. (@kalysseanthony) op

Last but not least: deze dame uit Brooklyn met een heerlijke eigenzinnige stijl. Kalysse houdt van kleur en prints maar verwerkt dit in haar outfits zonder dat het schreeuwerig wordt. Net als bij veel andere dames op deze lijst, vind je bij deze Amerikaanse inspiratie voor jouw interieur.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top