Fashion

Dit zijn de leukste sneakers voor de herfst van 2020

Dit zijn de leukste sneakers voor de herfst van 2020

Van sneakers kan je nooit genoeg krijgen, en met de herfst voor de deur staan er ook weer een hoop leuke sneakers voor jullie klaar. In het najaar is de keuze aan kleding weer gigantisch, je kan de leukste items combineren en zo tot de meest te gekke outfits komen.

Natuurlijk kunnen de perfecte sneakers dan niet missen om jouw look helemaal compleet te maken. Hieronder vind jij de leukste sneakers die jouw najaar outfit helemaal compleet maken.

1. Nike Air Force 1

Om te beginnen, de Nike Air Force 1. Bijna iedereen kent dit model van Nike wel. De sneaker is verkrijgbaar in een hele hoop verschillende kleuren. Doordat dat de Nike Air Force 1 een simpele maar toch stijlvolle sneaker is, kan je wat meer uitpakken met je outfit. Hieronder kan je wat inspiratie opdoen voor de perfecte outfit bij deze sneakers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sneakerjagers (@sneakerjagers) on

2. Nike Air Jordan 1

De Air Jordan 1 is momenteel misschien wel een van de meest populaire sneakers. Dat is ook volkomen terecht want wat een heerlijke sneaker is en blijft het toch! Zowel de low, mid en de highs doen het erg goed. Je kan dit model goed combineren onder een mom jeans of onder een leren broek met een oversized shirt! Eigenlijk is deze sneaker gewoon perfect voor elke outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sneakerjagers (@sneakerjagers) on

3. Adidas Superstar

De meest geliefde sneaker van adidas, de adidas Superstar! Het iconische model van adidas kent ongekend veel samenwerkingen en veel colorways. Deze bescheiden sneaker kan je goed matchen met bijvoorbeeld een adidas trainingspak maar ook met een jeans! Deze sneaker is eigenlijk gewoon goed voor bij elke outfit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

4. Nike Air Max 90

De Air Max 90 bestaat dit jaar al 30 jaar om die reden zijn er een hoop verschillende kleuren en samenwerkingen gedropt. Hoe je dit paartje leuk kan stylen vind je op onderstaande foto’s!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sneakerjagers (@sneakerjagers) on

5. Vans Hi

We hebben misschien allemaal wel een paartje van het merk Vans, niet alleen het hoge model maar ook de verschillende lage modellen raken we maar niet op uitgekeken. Of je de sneakers nou wil combineren met een pantalon, jeans of een trainingsbroek, het is allemaal even leuk en stijlvol.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top