Lifestyle

Online daten? Dit zijn 5 van de grootste ergernissen die je kunt hebben

Online daten? Dit zijn 5 van de grootste ergernissen die je kunt hebben

Daten anno 2021 is even wat anders dan vijftien jaar geleden en ik kan het weten. Een lange tijd was ik 'van de markt' en nu ik weer vrijgezel ben en de nodige dating apps heb geïnstalleerd, moet ik echt even wennen aan alles wat er op je pad komt als je hetero bent als vrouw zijnde. Of je nou een doorgewinterde dater bent of niet, er zijn dankzij online daten echt wat bijzondere ergernissen waar je vroeger misschien (minder snel) mee te maken kreeg.

Als het huilen je nader staat dan het lachen, dan is het goed om te bedenken dat jij niet de enige bent die met deze rare dingen te maken heeft. Het beste wat je kan doen wat mij betreft? Even een break nemen van de apps en samen met vriendinnen de bizarre dingen die nu weer op je pad zijn gekomen bespreken. Misschien kun je er dan zelfs wel om lachen. 

De grootste ergernissen van online daten als heterovrouw anno 2021 volgens mij en de single dames om mij heen? Hier zijn ze. 

1 van 5

1. Sex sex sex 

Een gesprek is nog niet begonnen en de aubergines en perziken vliegen je om de oren. Echt waar, het gros van de mannen is enkel op zoek naar een soort opblaaspop waar ze hun zaad kunnen lozen. Gets. Er is absoluut niks mis met casual sex, maar als je op zoek bent naar iemand om de rest van je leven (of om te beginnen in ieder geval wat jaar) mee door te brengen, dan is sex niet hetgeen waarmee je iemand strikt. Het fijne hieraan is wél dat je meteen weet wat je in huis haalt als je hier toch mee op date gaat. Verwacht geen gezellige of romantische gesprekken maar een date met een heel ander soort diepgang...

 
1 van 5
Beeld: Photo by Mikell Darling on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top