Trendalert × Inner Circle

Ik probeerde deze dating app die het anders doet én it changed my life

Ik probeerde deze dating app die het anders doet én it changed my life

Na een relatie van 14 jaar was ik ineens weer single. De laatste keer dat ik vrijgezel was, was ik begin twintig. Inmiddels heel wat jaren wijzer, besloot ik om een dating app uit te proberen. Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon een leuke date, koos ik ervoor om aan de slag te gaan met Inner Circle - de app die écht leuke dates belooft voor like-minded singles.

In het begin wist ik niet wat ik kon verwachten. Waarom? Omdat iedereen die een dating-app heeft gebruikt, je zal waarschuwen dat ze vol zitten met foute profielen, mensen met verkeerde of onduidelijke intenties en - misschien wel het ergste - mensen die je ghosten. Maar dat was mijn ervaring met Inner Circle helemaal niet. In plaats daarvan heb ik nu een relatie met een hele leuke man die mij gelukkig maakt. Dit is waarom ik denk dat het werkt.

Inner Circle doet het echt anders

Deze app onderscheidt zich van de anderen door een platform te bieden voor singles die gelijkgezind zijn én carrière belangrijk vinden. Voor de veiligheid screent hun team de leden, waarbij ook wordt gekeken naar de moeite die er in een profiel is gestoken. Vanaf het begin zag ik daarom potentiële matches waar ik ook echt mee zou willen daten. En het fijne is, die mensen nemen het serieus en willen ook daadwerkelijk met je afspreken - dus ik was niet aan het swipen of chatten zonder end game.

Gesprekken beginnen is makkelijk

Wat ik verder heel fijn vind aan Inner Circle, is dat de profielen lekker uitgebreid zijn. Geen slechte selfies, wazige foto's of lege bio's: de app daagt nieuwe gebruikers uit om foto's van kwaliteit te kiezen en hun profielen te vullen met alles wat hen uniek maakt.  Je ziet wat diegene leuk vindt om te doen en wat zijn of haar favoriete steden of uitgaansgelegenheden zijn. Dit maakte het makkelijk om iemand te vinden waar ik dingen gemeenschappelijk mee heb waardoor een gesprek beginnen ook natuurlijk verliep. Bovendien heb ik helemaal geen last gehad van ghosting.

Iedereen wil elkaar in het echt ontmoeten

Het leukste van weer daten vind ik natuurlijk alles wat plaatsvindt in real life. Wat Inner Circle zo uniek maakt, is dat deze app dit doorheeft. Zo vond ik een hoop functies die gericht zijn op offline dating. Je kunt matchen met anderen op basis van waar jullie allebei graag komen voor koffie of uit eten gaan, browsen door tips voor de beste locaties voor een eerste date, of je kunt naar één van de beroemde singles events gaan. Nu de wereld weer steeds meer open gaat, is dit misschien wel het beste moment voor jou om het eens te proberen. Dat was het namelijk ook voor mij.

Dus ben jij ook zo klaar voor geweldige dates (en misschien wel meer) met écht leuke mensen? Dan weet je dat je bij Inner Circle op de goede plek bent. Meld je hier aan.

Beeld: Inner Circle
Deel dit artikel
Back to top