Lifestyle

13 ideeën voor een superleuke dubbeldate

13 ideeën voor een superleuke dubbeldate

Wanneer je in een relatie zit besef je soms niet dat Netflix & chill geen date is. Het is zo belangrijk om regelmatig écht op date te gaan om je relatie leuk te houden. Maar ook dubbeldaten blijkt goed te zijn voor je relatie. Wij hebben de leukste ideeën opgesomd voor een date met een ander stel, of twee. Have fun! 


1. At-home kooksessie. Geen moeite elkaar te verstaan in een druk restaurant en tafelen zo lang je wilt. 

2. Uiteten + borrel. Houd je niet van koken (voor een groep)? Ga dan lekker uiteten en verplaats jullie hierna naar een bar.

3. Game hall. Bezoek een spelletjeshal en ga battelen tegen elkaar. Vorm teams of speel één-tegen-één. Gegarandeerd buikpijn van het lachen!

4. Bioscoop. Een film kijken is altijd een goed idee, ook met een ander stel. Spreek wel iets eerder af zodat je elkaar ook daadwerkelijk spreekt. 

5. Picnic op het strand. Of in het park. Breng allemaal wat mee en snacken en kletsen maar!

6. Karaoke in een privé ruimte. Plankenkoorts? Gooi er dan eerst even een drankje in. 

7. Spelletjes avond. Triviant. 30 Seconds. Rummikub, enzovoorts.

8. Boek een acitiviteit. Salsa les of Escape room?

9. Roadtrip naar een concert. Een concert is sowieso een goed idee, maar heb je er één aan de andere kant van het land of in een buurland? Dan krijg je er gratis een gezellige roadtrip bij.

10. Bezoek een food of film festival. In een ongedwongen sfeer en genoeg te zien en proeven.

11. Ga varen. Van de Amsterdamse grachten tot de Biesbosch, omringd zijn door water heeft iets magisch. Fles wijn mee en snacks, gegarandeerd mooie gesprekken.

12. Cabaretvoorstelling. Samen lachen en lol hebben schept een band.

13. Weekendje weg. Kennen jullie elkaar al beter? Dan kun je een weekendje Ardennen of een overnachting in een stad overwegen.  

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top