Lifestyle

Hoe een medium je kan helpen de ware te vinden!

Hoe een medium je kan helpen de ware te vinden!

Wil het maar niet lukken op liefdesgebied en zie je het niet meer zitten om dates uit te zien lopen tot teleurstellingen? Of ben je op zoek naar een serieuze liefdespartner en wil je niet te lang meer wachten? Dan kan een medium je misschien helpen!

Liefde vinden is soms lastig

Online dating is één van de manieren om leuke dates of misschien wel de ware liefde te vinden. Wel zijn de ervaringen erg verschillend, want de ene vindt inderdaad zijn/haar echte liefde op het web, terwijl de ander iedere keer opnieuw teleurgesteld wordt. Profielen op datingsites zijn dan ook erg lastig te doorgronden, want het vormt vaker niet dan wel een goede representatie van de persoon die erachter zit. Zo zijn er mensen die doen alsof ze op zoek zijn naar een vaste relatie, terwijl ze stiekem eigenlijk alleen maar onenightstands willen. Ook zijn veel profielen nep of houden mensen bewust belangrijke informatie achter en liegen ze erop los. Nu denk je waarschijnlijk: is de ware liefde vinden nu eigenlijk wel echt zo makkelijk?

Je zoekt op de verkeerde plekken!

Om de vraag te kunnen beantwoorden, richten we ons tot Anja van Dijk, medium en astrologe. In haar werk is "Waar en wanneer ontmoet ik mijn ware liefde?" namelijk de meest gestelde vraag! Volgens Van Dijk is het niet gek dat veel mensen teleurgesteld raken op online datingsites. "Door het grote aanbod zijn de verwachtingen ook erg hoog dat men de ware ook online zal ontmoeten."

Singles zijn soms te gesloten

Vrijgezellen zijn meestal kritisch door eerdere negatieve ervaringen. Ze zijn dan het vertrouwen kwijtgeraakt en zijn bang om opnieuw gekwetst te worden. En wanneer de juiste partner voor hun neus staat, dan weten ze zich geen goede houding aan te nemen. Als medium helpt Anja van Dijk mensen om deze blokkades op te heffen. Ook kan Van Dijk aan de liefdeshoroscoop aflezen wanneer het de juiste tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe partner.

Medium biedt inzichten

Elise (34 jaar) schreef zich in op verschillende datingsites. Na heel veel dates die tot niets leidden, besloot zij een medium in te schakelen. "Ik was het daten helemaal zat, maar tegelijkertijd wilde heel graag een huisje, boompje, beestje en daarom was ik zowel op Tinder als op andere datingsites te vinden. Op een gegeven moment was ik hier klaar mee en besloot ik een medium te consulteren. Ik vroeg me af of er iets mis met me was. Mijn medium verzekerde mij ervan dat dit niet het geval was, maar dat ik simpelweg op de verkeerde plekken aan het zoeken was. Ze gaf me goed advies en na het consult had ik er weer meer vertrouwen in. Twee maanden na het gesprek ontmoette ik mijn ware liefde in de trein. Nu heb ik een hele fijne relatie en gaan we binnenkort zelfs samenwonen!"

Tarotkaarten geven antwoorden

Veel mediums werken ook met tarotkaarten. Deze geven ook inzicht en kunnen je prangende liefdesvragen beantwoorden. Je kunt vragen om een dagkaart te trekken voor algemeen advies, maar er zijn ook speciale tarotleggingen over liefde die een gerichter antwoord geven.

Hoe herken je een betrouwbaar medium?

Een medium heeft speciale gaven die jou goed aan kunnen voelen. Zij 'zien' meteen wat jou blokkeert om de ware liefde te vinden. Hij of zij neemt je serieus, stelt je gerust en geeft je bruikbaar advies. Uiteraard zijn er ook mediums die doen alsof, maar hier kom je al snel genoeg achter. Onbetrouwbare mediums zijn namelijk alleen uit op geld en zullen niet uitgebreid de tijd voor je nemen en moeite doen om jou te 'lezen'.

Beeld: Photo by Mayur Gala on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top