Haarverzorging

Je haar vastmaken? Deze hairdo is de laatste tijd helemaal on trend

Je haar vastmaken? Deze hairdo is de laatste tijd helemaal on trend

Je haren los laten wapperen is leuk hoor maar met het weer van de afgelopen weken dragen wij onze manen het liefste vast. Het knotje is inmiddels ook maar wat afgezaagd en we waren toe aan nieuwe inspiratie om de lokken uit het gezicht te halen. Gelukkig hebben we dit gevonden!

De halfhoge staart mét vlecht zagen we de afgelopen weken tijdens de Fashion Weeks in New York, Londen, Milaan en Parijs opvallend vaak voorbijkomen bij modeliefhebbers. Het enige wat je hiervoor hoeft te hebben, is haar dat minimaal tot de schouders komt en het liefste op één lengte is. Met een pony of korte lokjes aan de voorzijde is het wat lastig om deze sleek look te evenaren. 

Zet je haar vast in een halfhoge staart. Zorg ervoor dat alle haren strak naar achteren gekamd zijn voordat je met behulp van een elastiekje je haren bij elkaar houdt. Gebruik eventueel wat wax of een ander product om je haar plat te houden op je hoofd. Vervolgens vlecht je de haren van de staart naar beneden en zet je dit vast met een dun elastiekje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beatrice Gutu (@beatrice.gutu) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophia Roe (@sophiaroe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christie Tyler (@nycbambi) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Darja Barannik (@darjabarannik) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top