Health

Maar liefst 1 op de 3 mensen heeft wel eens seks op de werkvloer gehad!

Maar liefst 1 op de 3 mensen heeft wel eens seks op de werkvloer gehad!

Seks op de werkvloer: het is iets waar iedereen vast wel eens over na heeft gedacht. Die collega die verdacht veel naar je kijkt, geeft je kriebels in je buik. Deze fantasie tot werkelijkheid brengen, durven vast een hoop mensen niet aan. Of toch wel?

Uit onderzoek van Vrouwenzaken.com onder 500 mannen en vrouwen blijkt dat iets meer dan één op de drie mensen - 36 procent om precies te zijn - wel eens seks op de werkvloer heeft gehad. Slechts 20 procent vond het niet voor herhaling vatbaar omdat ze constant bang waren om betrapt te worden (terwijl dit maar 5 procent van de mensen uit het onderzoek daadwerkelijk overkwam). Driekwart zou het heel graag nog een keer doen en maar liefst 40 procent deed dit ook. 

De plek waar het meest gesekst wordt, is het bureau (44%) gevolgd door de opslagruimte (36%), het toilet (31%) en de vergaderruimte (31%). De helft van de respondenten geeft aan wel seks te hebben gehad met een collega, maar dit op een andere plek te hebben gedaan dan op de werkvloer. 

Vier van de tien respondenten onthult dat ze tijdens het seksen op de werkvloer geen relatie hadden met elkaar. Het merendeel van de mensen had de vrijpartij op de werkvloer met een collega (65%) en een kwart deed het met de baas of een andere leidinggevende. Van de mensen die nog nooit seks hebben gehad met een collega, is het vaak wel een fantasie: 71 procent geeft aan dit wel te willen. 

Alle resultaten van het onderzoek van Vrouwenzaken.com vind je hier

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top