Interior

Dit is hoe je het Van Gogh Museum naar je eigen slaapkamer brengt

Dit is hoe je het Van Gogh Museum naar je eigen slaapkamer brengt

Donkere dagen? Niet in jouw slaapkamer! Tenminste, als het aan ons ligt. Het najaar mag dan wel haar intrede hebben gedaan maar het is geen must om jouw slaapvertrek ook in het duister te hullen. Door de volgende unieke samenwerking tover je jouw kamer om tot een kleurrijk en artistiek paradijs. 

Bedding House, een Nederlands familiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van bed- en badtextiel, is sinds kort partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. Deze unieke samenwerking tussen de twee heeft geresulteerd in een speciale en vooral kleurrijke collectie geïnspireerd door de schilderijen van Van Gogh. De zeven dekbedovertrekken fleuren elke kamer binnen no time op. Met een breed kleurenpalet van gebroken wit tot zonnebloemgeel is er voor iedere slaapkamer wel een match te vinden. 

De designs zijn volgens Bedding House zelf gebaseerd op de meest bekende schilderijen van Van Gogh. Elk vertellen ze dan ook een uitzonderlijk verhaal van dromen, passie en schoonheid. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn. Ook zijn er bij een aantal designs bijpassende kussens ontworpen. Kom maar op met die grauwe dagen!

 
Beeld: Bedding House
Deel dit artikel
Back to top