Beauty

Zo haal je het beste uit je highlighter

Zo haal je het beste uit je highlighter

Highlighter. Op de Trend Alert redactie zijn we groot fan van een mooie, subtiele glow (ook al houden mannen er wat minder van). We kunnen inmiddels niet meer zonder de Master Strobing Stick die ons dagelijks voorziet van een geweldig laagje glans, waardoor we fris en fruitig op de redactie verschijnen. Maar wil je het optimale halen uit je highlighter, dan moet je natuurlijk wel weten hoe én waar je hem gebruikt. Wij zetten het voor je op een rij!

 

1. Onder je wenkbrauw

Laat je ogen groter lijken door een klein beetje highlighter aan te brengen op het wenkbrauwbot, net boven je arcadeboog.

2. Appeltjes van je wangen

Wil je een glanzende huid maar geen gecontourde look? Breng dan een klein beetje highlighter aan op de appeltjes van je wangen (over je blush).

3. Brug van je neus

Highlighter op je neus werkt vooral goed wanneer je je neus contourt. Breng de highlighter aan op de brug van je neus en blend dit met een foundation die je aanbrengt aan de zijkant van je neus om je neus smaller te laten lijken (ga voor een foundation die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke huidskleur).

4. Op je jukbeenderen

Wil je je jukbeenderen in de spotlight zetten? Breng je highlighter dan aan in een diagonale lijn op je jukbeenderen. Start ter hoogte van het midden van je oog en werk naar je haarlijn toe. Even blenden en klaar!

highlighter aanbrengen

5. Binnenste ooghoek

Blijft een goed trucje voor een wakkere look. Breng de highlighter aan in je binnenste ooghoek en niemand ziet dat je maar drie uurtjes slaap hebt gehad.

6. Cupidoboogje

Breng met een concealer kwast een beetje highlighter aan in je cupidoboog voor een mooie, cleane lipsticklook.

7. Midden van je ooglid

Grotere ogen faken? Breng je highlighter dan aan op het midden van je ooglid. Zorgt ook voor een wakkere blik!

8. Mixen

Wat je ook kunt doen: je highlighter mixen met je moisturizer voor een all-over glow. Perfect voor een summer look.

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup, @lorealmakeup, @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top