Oogmake-up

Deze it-look kun je áltijd rocken

Deze it-look kun je áltijd rocken

Nude lippen, nude ogen, nude everything; we kunnen wel stellen dat een nude-kleurige make-up helemaal van nu is. And we looove it. Of je nu gaat werken of met je vriendinnen op pad gaat, je kunt het áltijd rocken. Wil jij jezelf deze it-look ook aanmeten? Wij helpen je graag een handje. Lees snel verder!

Rocking the nude look

Je vindt hier fijn inspiratiemateriaal voor een naturelle look die helemaal aansluit bij de huidige nude trend en waarmee jij altijd kunt shinen. In de winter, lente, zomer en de herfst; het hele jaar door en op elk moment. Uiteraard vertellen we je ook wat je nodig hebt - niet zo gek veel - en hoe je te werk gaat. Kijk (en lees) je mee?

The face

Om de mooie features van je gezicht te benadrukken heb je slechts wat higlighter nodig. Highlight je jukbeenderen, je cupidoboog, neusbrug, op je voorhoofd (tussen de wenkbrauwen) en je bent klaar voor de rest van je make-up.

The eyes

Wist je dat oogschaduw een ware comeback heeft gemaakt? Oogschaduwtinten als roze, bruin, paars en goud zijn het nu he-le-maal. Hiermee maak je een subtiele, maar toch opvallende oog look. Geen oogmake-up trouwens compleet zonder een mooie mascara. Met de Lash Sensational Luscious mascara van Maybelline - beauty bloggers nieuwe favoriet -  geef je jouw wimpers uitgewaaierd volume met een zacht en sensueel resultaat.

The lips

Pinterest heeft gesproken, nude lipstick is de meestgezochte lipstickkleur van 2016. Grote kans dat het dit jaar ook weer als favoriet uit de bus komt rollen. In ieder geval maak je deze look compleet met een mooi nude kleurtje op de lippen.

Zie jij deze nude look wel zitten? Je shopt hieronder alle benodigde make-upproducten. Veel plezier!

 

Beeld: Instagram @tenipanosian2@Maybelline, @daphneschauf

 

Deel dit artikel
Back to top