Lipstick

Dé drie lipstick trends voor deze zomer

Dé drie lipstick trends voor deze zomer

Lipstick; bestaat er een ander product waarmee je direct je look kunt transformeren en upgraden? Wij denken van niet. Wanneer we zoetjes aan naar beautytrends kijken voor een volgend seizoen, is het dus belangrijk om de lippen in de gaten te houden. Wij zetten de 3 zomer lipsticktrends alvast voor je op een rijtje.

1. Natural Beauty

Een natural make-uplook zien we elk seizoen terugkomen, zo ook de komende zomer. Voor de lippen betekent dit peachy, nude en zachtroze tinten. Wij zijn ontzettend blij met de ‘Natural Beauty’ liptrend, want het past bij iedereen én je hoeft niet uren voor de spiegel te staan. Met de redactiefavoriet Babylips Balm & Blush van Maybelline geef je de mond een subtiele natuurlijke kleur.

Het houdt overigens niet op bij de lippen, het hele gezicht mag au naturel worden opgemaakt. De Babylips Balm & Blush kun je ook gebruiken voor een mooie blos de wangen. Binnenkort toevallig een date op de planning? Je leest hier hoe je een natural day look creëert en hoe je jezelf makkelijk en snel transformeert in een natural date look. Dit alles met - wat veel meiden onmogelijk achten - een nude kleurpalet!

2. Matte Lips

Nog een mega trend voor de zomer; matte lippen. We zagen gedurende de winter al veel 'Matte Lips' in het straatbeeld, maar ook in de zomermaanden gaan we dit weer veel terugzien. Met een dergelijke lipsticksoort ben je dus helemaal on point. Je kunt het zowel in de middag als in de avond dragen.

Over droge lippen hoef je je geen zorgen te maken, er zijn tegenwoordig tal van lippenstiften op de markt die niet uitdrogen. De Color Sensational Matte lippenstift van Maybelline heeft een verzorgende werking - door het honingextract en vitamine E - en geeft een intense matte kleur. Hij is verkrijgbaar in vier trendy kleuren. 

3. Party Proof

Last, but not least; Party Proof. Tijdens zwoele zomer-stapavonden wil je je geen zorgen hoeven te maken over uitgelopen lipstick. Daarvoor ben je te druk bezig met de goede dansmoves. We gaan daarom - hier worden wij heel blij van - veel langhoudende lipsticks zien in de beautyshops.

Een veelgehoord probleem van lippenstift die belooft de hele dag te blijven zitten, zijn droge en trekkerige lippen. SuperStay 24H van Maybelline houdt de mond soepel en droogt niet uit. Ook gaat het product niet tussen de fijne lijntjes van je lippen zitten. Mocht je een leuke vent aan de haak slaan tijdens het uitgaan: you don’t have to worry about your lips ladies, ze zijn kiss proof! 

Je bekijkt hier nog even een tutorial met meer fijne info over deze hot lip looks.

Welke lipsticktrend is jouw favoriet?


Beeld: Instagram @maybelline, @jackiewyers, NYFW, Maybelline.nl

Deel dit artikel
Back to top