Haarverzorging

Dé remedie voor jouw uitgedroogde zomerdos

Dé remedie voor jouw uitgedroogde zomerdos

Deze zomer heeft je haar waarschijnlijk heel wat te verduren gehad. Van zon, zee en strand genieten we volop, maar het droogt je haar wél flink uit. We hebben goed nieuws: je hoeft jouw lokken echt niet af te knippen om ze weer gezond te krijgen! Dit is dé remedie voor jouw uitgedroogde zomerdos! You'll be thanking us later...


Beachy hair, oftewel salty & texturized lokken, is alles wat we willen hebben in de zomer, maar er komt een moment dat we er weer wat meer liefde in mogen stoppen. Dat 'het kan echt niet meer' moment waarop je bijna de eerste beste kapperszaak inloopt. Maar hooo, STOP! Nergens voor nodig. Met deze drie stappen heb je zo weer stralend mooi haar. 

remedie uitgedroogde zomerdos
Wat heb je nodig? 

1. Elvive Nutri-Gloss Luminizer shampoo
2. Elvive Nutri-Gloss Luminizer conditioner
3. Elvive Nutri-Gloss Luminizer gloss spray

Stap 1. Ja écht, meer dan drie producten heb je niet nodig. Je haar wordt er zwaar van, waardoor het er slap en futloos uitziet. Maar de conditie van het haar verslechtert ook door het gebruik van veel verschillende producten. Beschadigd haar kan zeker een handje gebruiken bij het herstel, maar product over product gebruiken, kan elkaar tegenwerken. Was je haren met een voedende en hydraterende glansshampoo, zoals de L'Oréal Elvive Nutri-Gloss Luminizer shampoo. Was je haren overigens niet te vaak, 2 keer per week is meer dan genoeg! Ziet het er vet uit? Draag het de laatste dag voor het wassen dan vast. 

Stap 2. De conditioner heb je deze zomer misschien links laten liggen, maar nu is hij van groot belang. De L'Oréal Paris Nutri-Gloss Luminizer conditioner voedt en verzacht, zonder het haar zwaar te maken. Integendeel, het maakt de lokken gewichtloos én glanzend. De shampoo en conditioner egaliseren iedere lok waardoor het beter licht reflecteert en dus meer straalt!

Stap 3. Vervolgens gebruik je de gloss spray speciaal voor dof haar als finishing touch. Dit is als het ware een glanzende top coat voor jouw lokken. De glansspray is superlicht en heeft een subtiele geur, en is daardoor heel fijn in gebruik. Hoe slecht jouw lokken er aan toe zijn, met een glansspray kun je er nog heel wat van maken! Tip: de gloss spray is ook heel fijn als je gekleurd haar hebt, omdat je lokken door de kleuring minder stralen dan voorheen. Na een paar keer sprayen zie je daar dus helemaal niets meer van! 

Dé remedie voor jouw uitgedroogde zomerdos

Heeft je haar wat extra aandacht nodig? Verwen jouw lokken dan met een wekelijkse haarmasker van Elvive Extraordinary Oil Mask Dry Hair (€7,99). 


Mochten jouw lokken zelfs na deze tips niet meer te redden zijn, dan is het misschien toch tijd om ze bij te punten? Pak die kalender er maar bij, want misschien is het wel gewoon tijd voor jouw halfjaarlijkse kappersbeurt... ;-)

Dé remedie voor jouw uitgedroogde zomerdos

Deel dit artikel
Back to top