Fashion

Deze PFW make-up trend had je totaal niet verwacht

Deze PFW make-up trend had je totaal niet verwacht

PFW is a wrap! 9 dagen werden gevuld met fashion, nieuwe collecties, trends, make-up, shows en feestjes. Als officiële partner van Paris Fashion Week verzorgt L'Oréal Paris de haar en make-up voor veel shows. Wil jij weten welke beauty look domineerde en welke make-up een musthave is? Lees snel verder!

Op de catwalk zagen we met name één beauty looks die eigenlijk geheel thuishoren is in de stad, namelijk de Franse je-ne-sais-quoi look. Op de runway van onder andere Balmain, Carven, Y Project, Off White en Issey Miyake werd de make-up minimaal gehouden. Très naturel en toch heel erg chic.

Parisian beauty

De make-up look van het moment
V.l.n.r. Carven, Off White, Balmain, Issey Miyake


Hoe je deze looks creëert? Start met een hydraterende dagcrème of BB cream, breng vervolgens wenkbrauwgel aan, een beetje blush en tot slot een mascara, die volume én lengte geeft, zoals de Paradise mascara. Wat het haar betreft draag je het in een midden- of zijscheiding of in een nonchalangte, lage knot. Gebruik weinig producten en laat het opdrogen.

De make-up look van het moment

Day-to-night in Paris

Wat doet een Parisian wanneer ze op stap gaat? Heel weinig en ook hierin zit minimale effort met een maximaal effect. Dan pakt ze namelijk een lipstick in een opvallende kleur, (uit de L'Oréal Paris x Balmain collectie!) waarmee ze haar look upgrade naar een night proof make-up. Simple as that.
 
De make-up look van het moment
Deze PFW make-up trend had je totaal niet verwacht

Balmain Party

In mei werd bekend dat L'Oréal Paris zou gaan samenwerken met Balmain voor een lipstickcollectie. Na maanden in spanning te hebben gezeten werden de L'Oréal Paris x Balmain lipsticks eind augustus dan eindelijk onthuld en in september gelanceerd. Bij een lancering hoort natuurlijk een feestje en daarom werd de Balmain SS18 show vorige week in Parijs opgevolgd door een welverdiend L’Oréal Paris x Balmain party. De avond stond in het teken van women empowerment, de kernwaarde van beiden invloedrijke merken en de belangrijke boodschap achter de gewaagde collectie: "United, we are invincible". Het feest vond plaats in het historische gebouw Académie Nationale de Médecine en natuurlijk waren de gasten niet de minste: modellen, designers. bloggers en modefotografen waren allemaal van de partij.

De make-up look van het moment
De make-up look van het moment

Beeld: L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top