Haarverzorging

De haartip van Blake Lively

De haartip van Blake Lively

Vorig jaar waren alle ogen tijdens het filmfestival in Cannes gericht op Blake Lively. Met haar geweldige jurken en prachtige haar wist ze de show te stelen. Lees hier dé tip van de actrice voor haar glanzende volumineuze lokken. 

Blake Lively is één van de meest sexy vrouwen in Hollywood. Wij luisteren daarom maar te graag naar haar tips over hoe ze haar bombshell looks onderhoudt. Het schijnt dat de beauty routine van Blake eigenlijk vrij simpel is en dat haar look ook daadwerkelijk niet al te veel aandacht krijgt, zodra ze de rode loper afstapt. 

Blake heeft namelijk een simpel en verrassend trucje om haar mooie lokken stralend en gezond te houden. De blondine vertelt aan Byrdie dat ze een tip van haar moeder heeft gekregen, die wij nog niet hadden bedacht.

Hair like Blake

 "Mijn moeder heeft mij een waardevolle beauty tip gegeven. Zij doet olie of mayonnaise in de punten van haar haar voordat ze gaat douchen. Als je dan jouw haar met shampoo wast, haalt de shampoo alleen de oliën bij de aanzet weg, zodat je geen droog haar krijgt. Daarna heb ik ook geen conditioner meer nodig, omdat het haar al gevoed is,"
aldus Blake. 


Als dit betekent dat wij ook Gossip Girl-waardig haar krijgen, nemen wij volgende keer zeker de frietsaus mee de douche in...


De haartip van Blake Lively

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top