Beauty

Dit is datum waarop Rihanna haar Fenty Beauty collectie lanceert

Eerder konden we al een aantal previews zien van de make-up collectie van Rihanna. Maar nu is het dan ook eindelijk duidelijk wanneer de Fenty Beauty collectie verkocht gaat worden!

Zoals elke grote celebrity heeft Rihanna al een aantal enorme samenwerkingen op haar naam staan. Zo bracht ze samen met Dior een reeks zonnebrillen uit en maakte ze met Manolo Blahnik een aantal opvallende schoenen. Een eigen collectie kon dan ook niet uitblijven en Rihanna koos voor een beautylijn.

In april van vorig jaar werd bekend gemaakt dat er een beautylijn van de zangeres komt in samenwerking met LVHM, maar nu is dan ook eindelijk de release datum onthuld. Op 8 september wordt Fenty Beauty gelanceerd en zullen de producten te koop zijn bij onder andere Sephora en Harvey Nichols.

Hoewel het nog steeds niet helemaal duidelijk is waar de lijn precies uit zal bestaan draagt Rihanna tijdens haar laatste rode loper verschijningen uitsluitend haar eigen make-up. Dat er een highlighter in de collectie zit moge duidelijk zijn, net als een matte rode lipstick.

Face by @fentybeauty

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top