Fashion

Hoe modemeisjes altijd dat perfecte item bij H&M weten te scoren

Ondanks dat H&M vaak wordt bestempeld als basic weten we allemaal dat er genoeg geweldige staple pieces te vinden zijn bij de modeketen, zoals bijvoorbeeld het ruffle shirt wat we bij elk Instagram meisje voorbij zien komen. Toch kunnen de filialen nogal druk en onoverzichtelijk zijn en online shoppen bij de keten is ook niet altijd je-van-het. Hier vijf simpele tips om aan de beste H&M items te komen en dezelfde kleding te scoren als ieder modemeisje!

Shop je sportkleding bij H&M
Supermodel Hailey Baldwin koopt al haar sportkleding bij de sportswear afdeling van de modeketen, en dat is niet zo gek! H&M heeft een heel breed scala aan leggings, tops, bh’s en andere kleding om mee in de gym te verschijnen, voor een heel mooi prijsje. "I like their workout stuff, and I really like the hoodies; they're super-comfy." Aldus Hailey.

Koop je basics bij de mannenafdeling
Basic t-shirts en jumpers hebben bij de mannenafdeling vaak een hele andere fit, waardoor ze bij ons vrouwen vaak heel fashionable uitvallen. Even better? Koop het in een maatje groter! Mannenshirts vallen sowieso wat wijder, en zo’n t-shirt in een basic broek gestopt en gecombineerd met een mooie riem maakt je outfit helemaal af.

 

Gebruik deze truc bij het online shoppen
Het is misschien simpel en niet mind blowing­, maar shop online in de trend-sectie. Hier is een selectie gemaakt met de kledingstukken die je bij alle it-girls ziet en je vindt hier dus alle trendy items voordat ze zijn uitverkocht.

 

Spring looks 💕🦄🌸

Een bericht gedeeld door Leomie Anderson (@leomieanderson) op

Ga naar H&M Home voor instagrammable homewear
Sommige homewear items zie je écht overal. Kussens met palmboom printjes, kleden met een vacht en mokken met een marble effect. H&M Home houdt zich enorm bezig met wat trendy is op Instagram en dat zie je! Oh, en laten we niet het enorm lage prijskaartje vergeten. Score!

Koop een voorraadje leggings
Deze €10 leggings zijn op zoveel manieren te stylen en de favoriet van veel modemeisjes. Het mag dan wel zo zijn dat leggings het straatbeeld verlaten, het simpele en comfortable kledingstuk blijft een musthave voor vele it-girls, waaronder Instagrammer Natasha Ndlovu: "Leggings at one point became this insane thing, but now it's just how you style it—H&M does really good thick leggings for, like, €10. I'm not too precious about them, but I need enough so I have one pair for each day of the week."

Beeld: Getty Images / iStock / H&M

Deel dit artikel
Back to top