Fashion

Fans maken zich zorgen! Is Bella Hadid te mager?

Als model moet je natuurlijk goed op je lichaam letten, gezond eten en fit zijn maar fans zijn bang dat Bella Hadid iets te ver is gegaan. Het 20-jarige model postte afgelopen maandag een kiekje op Instagram van zichzelf in bikini. Laten we zeggen dat we zonder moeite haar ribben kunnen tellen.

In een minuscuul rood setje poseerde de beauty naast een zwembad tijdens een tripje in Mexico met haar vriendinnen. De meningen zijn verdeeld maar de meeste fans vinden dat ze er ongezond en graatmager uitziet. 

Er werd massaal op haar foto gereageerd. Commentaar als “Get that girl a steak!!”, “Damn she’s looking malnourished...making me hungry looking at the skeleton”, “This is scaring me, her body looks so weak” en “You look anorexic” komen er voorbij onder haar Instagramfoto. 

Toch zijn er ook genoeg fans onder de indruk van haar figuur of supporten het feit dat ze zo enorm dun is. “If you feel good with your body the way it is, I don't see the problem honestly..” en “Guys she is a model and she is healthy. Keep those stupid comments to yourself” zijn enkele van de positieve reacties. 

 

Reflect and recharge 📍❤️🍒

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Dit is niet de eerste keer dat Bella Hadid allemaal nare reacties ontvangt van mensen. Een tijdje geleden kreeg ze ook al de volle laag over zich heen na bekendgemaakt te hebben het gezicht te zijn van Nike. Meisjes vonden dat ze veel te mager was om een sportmerk te promoten. Dit is dan ook niet de enige foto op haar Instagram waar ze er bijna eng dun uitziet. Wat vind jij?

 

🏁so excited to announce that I am OFFICIALLY PART OF THE @NIKE FAMILY! More coming very soon ❤️👟🏁

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

 

by @hoskelsa 💙

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

 

Loner🥀

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top