Fashion

Dit zijn de mooiste curated ears

Denk bij ‘curated ears’ aan een compleet versierde oorschelp. Een chique upgrade van de earparty. Het is een nieuwe fashion movement waarbij een oorschelp eigenlijk gewoon vol zit met allemaal kleine piercings, waardoor het mogelijk is om je hele eigen stijl te creëren op je eigen oren!

Designers zoals Maria Tash, Anita Ko en Yvonne Léon spelen met hun ontwerpen slim in op de piercing trend. Curated ears bestaan uit een aantal verschillende kleine ringentjes en oorbellen die samen een fantastisch en modisch oor vormen. Deze ontwerpers zijn dankzij social media ook verantwoordelijk voor de trend van verschillende gaatjes. Sinds deze trend zo groot en populair is geworden zie je enorm veel vrouwen met oren totaal gedecoreerd met allerlei kleine sieraden.

Hoewel het er fantastisch uitziet moeten we niet vergeten dat piercings pijnlijk zijn en een behoorlijke tijd nodig hebben om te genezen. Wil je inspiratie op doen? Scroll snel naar beneden om allemaal mooie foto’s te zien van curated ears.

 

Een bericht gedeeld door Ben Tauber (@bentauber) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top