Beauty

Amanda Seyfried deelt haar dagelijkse beauty routine

De onlangs bevallen actrice Amanda Seyfried, bekend van de film Mamma Mia, Dear John en Les Misérables (maar natuurlijk ook van Mean Girls), is een natural beauty om jaloers op te worden. Eindelijk deelt ze haar geheimen in een interview met Marie Claire haar routine. Verder vertelt de knappe Amanda ook over haar gezondheid en happiness.

Tijdens het interview met Marie Claire onthult de actrice dat ze geen make-up freak is. Zo vertelt Amanda dat ze erg comfortabel is met zichzelf en heus wel eens zonder make-up de deur uitgaat om boodschappen te doen. “I don't feel a need to cover up or hide anything. Even if I have a massive pimple or I ate too much the night before, it's not the end of the world.”

 

New Elle China @cledepeaubeauteus

Een bericht gedeeld door Amanda Seyfried (@mingey) op

De prachtige blondine spendeert dan ook minder dan vijf minuten voor de spiegel en gebruikt ook jaren lang dezelfde beauty producten. “Clé de Peau Beauté's cleansing foam, its La Crème at night, and its emulsion with SPF during the day. My hair routine is even simpler and faster. Usually, I pull it back off my face and shampoo it once a week."

Recentelijk heeft Amanda haar wimpers geverfd en zo vertelt de kersverse mama dat ze om die reden geen mascara meer hoeft op te doen. Foundation daarentegen is te veel werk voor de 31-jarige en ze gebruikt dan ook maar af en toe concealer om de rode plekjes te verbergen.  

Zelf is Amanda ook continu bezig haar lifestyle te verbeteren. “I'm constantly looking for ways to be healthier and happier.” Zo probeert ze vaak te mediteren en sport ze elke dag om helemaal tot rust te komen. Haar mobiel gebruiken is dan op dat moment niet toegestaan. Ook heeft de actrice naast haar bed kristallen liggen. “I think all that stuff is magic and can help bring positive energy your way.”

Hoe ziet er een perfecte dag uit ziet voor Amanda? Lekker thuis zijn in New York, 's ochtends om acht uur opstaan, koffie zetten, naar buiten gaan om haar paarden, kippen en hond te verzorgen -fact: ze is een echte dierenliefhebber en haar hond Finn heeft ze al jaren trouw aan haar zijde. Ook laat ze weten graag te breien terwijl ze haar kopje koffie drinkt, maar wat Amanda ook doet ze begint de dag in ieder geval altijd gezond. “I also make smoothies with spinach, hemp seeds, and fresh berries in my Vitamix blender.”

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top