Beauty

Deze nieuwe wenkbrauw behandeling is een game changer

Op de dag van vandaag is een sterke wenkbrauw cruciaal. Het geeft je gezicht meer vorm en voor sommige betekent het zelfs het verschil tussen een good or bad day. Toch kost het de meesten aardig wat werk ’s ochtends om de wenkbrauwen netjes en vol te tekenen. Daarom is hier nu microblading!

Deze behandeling is heel snel super populair geworden, maar wat is het nou precies? En waaróm is het zo populair? Voor je het je begint af te vragen: dit is niet hetzelfde als gewoon permanent je wenkbrauwen laten tatoeëren. Ten eerste is microblading namelijk semi-permanent en blijft het zo’n 1 tot 3 jaar zitten, en daarnaast ziet dit er ook een stuk natuurlijker uit dan een getatoeëerde wenkbrauw, omdat het net echte haartjes lijken. Het is de perfecte oplossing is voor mensen met make-up allergieën of over-plucked eyebrows

Microblading duurt zo’n 2 tot 4 uur en heeft net als een normale tattoo tijd nodig om te helen. In het begin zal de huid rond je wenkbrauwen nog erg rood zijn en de wenkbrauwkleur donkerder lijken, maar dit vervaagt uiteindelijk. Wel hangt er een hoog prijskaartje aan, het kan namelijk wel zo’n 400 tot 1.000 euro kosten… Maar als je je dan bedenkt dat je voor de komende 3 jaar geen wenkbrauw producten meer hoeft te gebruiken, valt het toch best mee. Benieuwd? Bekijk hieronder een paar voorbeelden. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top