Fashion

Tom Ford schiet zijn eigen Spring/Summer 2017 campagne

Het is alweer tijd voor een nieuwe high fashion campagne. Dit keer gaat het om de Spring / Summer 2017 collectie van Tom Ford en de foto’s zijn supersensationeel geworden. Waaraan dat te danken is? Aan Tom Ford zelf! 

Het is niet de eerste keer dat Tom Ford zijn eigen collectie fotografeert, maar wel de eerste keer in een erg lange tijd. De ontwerper is het duidelijk niet verleerd, want de foto's zijn adembenemend en een tikje mysterieus. Daarnaast is dit de eerste “see now, buy now” collectie van het merk, wat betekent dat de lijn nú verkrijgbaar is op de website, tomford.com

Op de campagnefoto’s schitteren modellen als Grace Hartzel, Valentine Rontez, Federico Novello en Amina Estevão. Ze poseren voor en zwarte achtergrond met allemaal, op enkele foto’s na, zwarte jasjes, jurken en broeken. De focus wordt vooral gelegd op de accessoires, zoals retro inspired brillen, clutches en handtassen.

De nieuwe collectie bevat zowel mannen- als vrouwenkleding, maar ook brillen en zonnebrillen, accessoires en make-up. De meeste vrouwenkleding is zwartwit, op een paar details na. Voor mannen zijn de opties daarentegen wat kleurrijker, maar hoe dan ook allebei superchic en stylish. Bekijk hieronder de campagnefoto’s!




Beelden: Tom Ford, SS17

Deel dit artikel
Back to top