Fashion

Doutzen Kroes lanceert zomerse swimwear lijn in samenwerking met Hunkemöller

Na een super succesvolle sportcollectie uitgebracht te hebben met Hunkemöller, lanceert Doutzen Kroes deze keer een swimwear lijn met het lingeriemerk. Het Friese topmodel en Hunkemöller ontwierpen samen een super zomerse collectie en noemden het Doutzen’s Summer Stories collectie. 

De sportlijn is niet de enige collectie die Hunkemöller uitbracht in samenwerking met Doutzen Kroes. Ook zagen we in het verleden een lingeriecollectie langskomen, en nu de zomer op komst is is het dan tijd voor een lijn vol zwemkleding. De lijn is geïnspireerd op de natural beauty van het model en de kleuren bestaan uit terracotta, zwart en wit, en tinten van koraal en blauw. Alle zwemkleding is perfect om te dragen naar zowel het strand als naar een festival. 

Om de look af te maken bevat de collectie ook bijpassende items als jurkjes, playsuits en accessoires als sandalen en een tas. Bij het ontwerpen is er ook gedacht aan het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het vinden van bijvoorbeeld schelpen en stenen. In deze swimwear lijn zie je dat terug doormiddel van kettinkjes, muntjes, kwastjes en fringes. De meeste hiervan kunnen zelfs los gedragen worden als armband of als enkelbandje.

De Doutzen’s Summer Stories collectie is vanaf 2 mei online verkrijgbaar via hunkemoller.nl en ligt vanaf 5 mei in alle winkels. De prijzen variëren van 15 tot 60 euro zal gedragen kunnen worden van cupmaat A tot en met F. Bekijk hieronder alvast allerlei campagnebeelden!

Deel dit artikel
Back to top