Fashion

BIZAR! Deze sieraden zijn gemaakt om je vagina mee te decoreren

Hoewel het hier alweer business as usual is en de meeste mensen zo zoetjes weer terug zijn van vakantie is het natuurlijk nooit te laat om je vagina te voorzien van een gezellige ketting. Tenminste, dat is waarschijnlijk wat bedrijf BoDivas dacht. Het in Tokyo gevestigde bedrijf heeft iets op de markt gebracht wat zich het beste laat omschrijven als vagina sieraden.

BoDiva komt met een sieraad op de markt dat zij zelf grafisch omschrijven als een “BeachTail” en “Sexy charm for your bikini crotch”. De vagina juwelen zijn bedoeld voor op het strand of om te dragen in de slaapkamer. In feite is het een ketting waarbij er aan beide kanten kralen hangen.

Nog niet overtuigd van het product? De juwelen komen in een aantal verschillende kleuren zodat ze altijd bij je outfit te matchen zijn! Mocht dat je er nog van weerhouden een bestelling te plaatsen dan kun jij je altijd nog wagen aan de ‘Nipple Noose’ een ander bijzonder item dat BoDivas verkopen.

Ook zijn er verschillende ‘Clit Clips’ of ‘Ladiesclips’ die in verschillende maten te buigen zijn zodat ze altijd perfect passen. Op Instagram toont BoDiva de collectie mocht je meer willen zien. Veel plezier met de ‘sexy charm for your bikini crotch”!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top