Fashion

Dit zijn de mooiste bikini’s en badpakken voor dames die behoefte hebben aan wat extra bedekking

Dit zijn de mooiste bikini’s en badpakken voor dames die behoefte hebben aan wat extra bedekking

Micro bikini's zijn helemaal in voor de aankomende zomer, net als bikini's en badpakken met cut-outs en kleine bikinibroekjes. Voor wie dit soort bikini's graag draagt is dit natuurlijk een hele toffe trend. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen hier even graag aan meedoet. Draag jij liever een trendy bikini die iets meer bedekking biedt? Wij hebben de leukste voor jou uitgezocht!

Seafolly Collective high waisted bikinislip

High waisted kleding is in, maar in de badmode zien we juist vaak low waisted broekjes of broekjes die alleen de hoog nodige delen van je lichaam bedekken. En dat terwijl high waisted broekjes juist zo comfortabel zijn. Ondanks het feit dat dit soort broekjes wat meer huid bedekken, zijn ze alsnog ontzettend sexy. Ze accentueren je taille en daarmee jouw prachtige figuur.

Seafolly Collective high waisted bikinislip met plooidetail - €70,-

Luli Fama bralette bikinitop

Trendy bikinitops worden steeds kleiner en kleiner. Voor dames met grotere borsten is dit niet altijd even ideaal, je hebt natuurlijk wel een beetje support nodig. Dit prachtige paarse bikinitopje bedekt jouw borsten en geeft ze de juiste support maar heeft toch een kleine sexy twist. Door de cut-out aan de onderkant van het topje geeft deze bikini je een beetje underboob, wat ook erg in is op dit moment.

Luli Fama Purple Ocean bralette bikinitop met uitneembare vulling en lurex - €78,40

Mango badpak met beugelcups

Voor de dames die liever een badpak dragen, hebben we dit prachtige knalroze badpak. Dit lekker opvallende badpak is perfect voor de dames die lekker op willen vallen, maar die toch liever wat meer huid willen bedekken. Met dit badpak maar jij ongetwijfeld een statement op het strand deze zomer!

Mango badpak met beugelcups - €49,99

Ganni bikinitop van crochet

Crochet is helemaal in deze lente en zomer. We zien het terug in topjes, jurkjes en allerlei soorten accessoires. En dit jaar gaan we het ook terugzien in de badmode! Dit prachtige topje biedt wat extra bedekking door de hoge neklijn. Dit geeft het topje een sportieve look. Dit topje is dus perfect voor een potje beach volleybal.

Ganni Bikinitop van crochet met logo - €116,-

Mango asymmetrisch badpak

Een statement maken met een badpak hoeft niet heel moeilijk te zien. Soms zijn de meest simpele designs de meest prachtige opties. Met dit asymmetrische design heb je niet alleen de bedekking die je nodig hebt, maar geef je een simpel zwart badpak, een unieke twist.

Mango Asymmetrisch badpak met brede schouderband - €49,99

Boohoo Essentials strapless bikinitop

Draag jij graag bikini's die iets meer van je middenrif bedekken? Dan is dit topje ideaal voor jou. Dit simpele topje heeft afneembare bandjes waardoor je de top ook strapless kunt dragen. Dit topje is wat langer waardoor deze iets meer bedekt. Combineer het topje met het high waisted broekje voor de complete look!

Boohoo ESSENTIALS STRAPLESS BIKINI TOP - €10,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top