Fashion

Deze badpakken zijn perfect voor de zomer

Deze badpakken zijn perfect voor de zomer

Als straks de temperaturen stijgen naar boven de 25 graden, willen we allemaal maar één ding: een duik nemen in de zee of het zwembad. Heerlijk! Natuurlijk wil je er dan wel trendy bijlopen in mooie, nieuwe zwemkleding. Zoek je specifiek een badpak? Check dan eens deze mooie badpakken, waarvan iedereen op het strand het gegarandeerd nog heter krijgt.

Badpakken trends voor zomer 2023

Als je op zoek bent naar een nieuw badpak, wil je vast wel een beetje meegaan in de trends. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig, wat iedereen tijdens de zomer van 2023 zal dragen. Nou, één ding is zeker: het wordt een kleurrijke zomer en ook eentje, waar we onszelf graag showen in sexy badpakken.

1. Heel veel bandjes

Allereerst zie je bij de zwemkleding voor komende zomer heel veel bandjes terugkomen. Niet alleen bandjes over je schouders of om je hals, maar ook bijvoorbeeld een bandje onder de borst of over je buik. De fashion designers spelen deze zomer graag met lijnen in hun ontwerpen.

badpakken zomer trends 2023 bandjes
Badpak Aruba - Paars bij Hunkemöller

2. Glitter en glamour

Ook hoef je niet meer alleen voor glitter en glamour te gaan tijdens een chic etentje. Je kunt ook in een shiny, gouden badpak over het strand paraderen. Grote kans dat alle ogen dan op jou gericht zijn.

badpakken zomer trends 2023 glitter
ZINA Badpak - silk rose bij JOSH V

3. Retro printjes

Zoals gezegd wordt het in 2023 een kleurrijke zomer. Zo gaan we weer terug naar de vroegere jaren met opvallende printjes en dan dus voornamelijk retro printjes. Ook diverse celebs zoals Dua Lipa doen eraan mee.

badpakken zomer trends 2023 retro printjes
FLORAL LEOPARD UNDERWIRED STRAPPY SWIMSUIT bij Boohoo
badpakken zomer trends 2023 retro printjes
Asymmetrisch badpak bij H&M

4. Neonkleuren

Opvallende printjes gaan vaak al gepaard met veel kleur en het wordt nog kleurrijker. Neon kleuren zijn namelijk ook helemaal hot in de zomer van 2023. Het maakt daarbij niet uit voor welke neonkleur je gaat: groen, oranje, roze, blauw, alles is goed! Is het je allemaal iets te fel? No worries, met een pastelkleur als lila kom je gelukkig ook nog weg.

badpakken zomer trends 2023 neonkleuren
PLUS TUMMY CONTROL WRAP BELTED SWIMSUIT bij Boohoo

5. Badpak met cut-out

Dan hebben we tot slot nog de badpakkentrend, waarbij je meer lichaam laat zien. Blijkbaar showen we onszelf graag deze zomer. Een badpak met cut-out is namelijk ook on trend. Daarbij kun je zo ver en bloot gaan als je wil.

badpakken zomer trends 2023 cut-out
Gerecycled bandeau uitgesneden badpak bij NA-KD
badpakken zomer trends 2023 cut-out
Bandeaubadpak bij H&M

 

Bron: JAN magazine
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top