Beauty

De hele wereld is geschokt door deze onbewerkte foto’s van Kim Kardashian’s enorme billen

Nog altijd is er een meningsverschil over de billen van Kim Kardashian. Zijn het implantaten of zijn ze echt? De foto’s die nu op het internet zijn opgedoken zetten ons opnieuw aan het denken. Haar billen zijn namelijk groter dan ooit en we moeten toegeven dat ze er niet echt flattering uit zien…

Kim was onlangs nog erg open in de media over haar gewichtsverlies, maar het publiek wat ze heeft getrokken met de recente foto’s zorgt voor heel wat commentaar. Ze was op een uitje met zus Kourtney Kardashian en wat gal pals en op de foto's was te zien hoe ze over het strand loopt, en Kim’s enorme billen zorgde er wel voor dat ons mond even openviel. 

De beroemde billen van Kim Kardashian lijken namelijk helemaal niet zo flawless zoals we die altijd op covers van magazines te zien krijgen. De doorgaans lijnloze en geoliede derrière van Kim lijkt toch wel degelijk heel menselijk te zijn! En dat is een behoorlijke opluchting. Want natuurlijk, Kim K. heeft een rete goed lichaam met ditto killer ass, maar ook een Kardashian blijkt niet immuum voor wat menselijke features en daar hoort gelukkig een rimpeltje hier en daar bij.

Maar wij waren niet de enige die de menselijkheid van de billen van Kim opvielen, Kim gebruikte namelijk haar Twitter account om de wereld te laten weten dat haar ‘vriendin’ en haarstylist haar fat-shamed. “@jenatkinhair spiked my Oreo shake to try to get me to not eat it because she's fat shaming me,” Tweette Kim… Auch!

Daar kwam nog een super sassy tweet achteraan én een video die ze van zichzelf had gemaakt terwijl ze alsnog haar Oreo shake dronk… “Little piggy? That’s me!” zegt ze sarcastisch. Maar als je meteen een varkentje bent als je een Oreo Milkshake bent? Poeh!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top